Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mennyit dolgoztok egy nap,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyit dolgoztok egy nap, és hogy van módotok mellette társat találni/ismerkedni?

Figyelt kérdés
Légy szíves korodat és nemedet is mellékeld a válaszhoz.

2015. aug. 31. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Férjemnek napi 8 órás munkája volt, én egyetemre jártam nappalin, du. 3kor végeztem, fél5re jártam dolgozni és este 10re értem haza. Interneten ismerkedtünk meg, egy évig hétvégente találkoztunk, mert 250km volt a távolság. Aztán összeköltöztünk és együtt éltünk. Működött és működik még mindig. 27 évesek voltunk akkor.
2015. aug. 31. 20:54
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Hat nem tudom, en ma csak bevasarolni mozdultam ki, de az elado olyan csillogo szemekkel nezett ram, hogy csak na :D Jah, nem keresek tarsat amugy :)
2015. aug. 31. 20:54
 3/8 Blade Bone ***** válasza:
61%
Van mikor reggeltől estig, de általában 6-7 óra. Hát naggyából mindig ismerkedek ha olyan helyen vagyok, meg itthon mikor van időm neten is, és ha alakul valami akkor nem vagyok semmi jó elrontója, de általában csak barátkozni szoktam.
2015. aug. 31. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

Viccen kívül

Heti 8-10 napot dolgozok, van hogy 200 órát. A barátnőm jól bírja, mert szereti a magányt.

2015. aug. 31. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem, ha valaki akar, szakít rá időt, mindegy mennyit dolgozik és milyen beosztásban.
2015. aug. 31. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:
45%

Hát, én 8 órát dolgozok, heti 40-et (hivatalosan, de azért némi kis difi mindig van). Lenne módom ismerkedni, ha lennének barátaim; viszont egy totál idegen városban élek, pár hónapja költöztem ide és senkit sem ismerek szinte...

Egyedül meg elég nehéz ismerkedni, szóval marad a net; ami szintén nem igazán működik. Nem vagyok egy Don Juan...

2015. aug. 31. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
52%
Ha a munkát és a kapcsolatot sem tudod összeegyeztetni, akkor hogy lesz ebből még pluszban család, gyerekek és hobbi is? :)
2015. aug. 31. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:
32%
Napi 10 és fél, utána edzés, majd főzőcske otthon, aztán ágyba és kezdődik előröl. Heti 6 napot dolgozom plusz van mikor vasárnap is. Barátnőre semmi esély így. Csak edzésen vannak barátaim, kB ennyi. És az a szomorú hogy csak 18 vagyok. De ez van eltart öm magam én :)
2015. aug. 31. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!