Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit dolgoztok egy nap, és hogy van módotok mellette társat találni/ismerkedni?
Figyelt kérdés
Légy szíves korodat és nemedet is mellékeld a válaszhoz.2015. aug. 31. 20:49
1/8 anonim válasza:
Férjemnek napi 8 órás munkája volt, én egyetemre jártam nappalin, du. 3kor végeztem, fél5re jártam dolgozni és este 10re értem haza. Interneten ismerkedtünk meg, egy évig hétvégente találkoztunk, mert 250km volt a távolság. Aztán összeköltöztünk és együtt éltünk. Működött és működik még mindig. 27 évesek voltunk akkor.
2/8 anonim válasza:
Hat nem tudom, en ma csak bevasarolni mozdultam ki, de az elado olyan csillogo szemekkel nezett ram, hogy csak na :D Jah, nem keresek tarsat amugy :)
3/8 Blade Bone válasza:
Van mikor reggeltől estig, de általában 6-7 óra. Hát naggyából mindig ismerkedek ha olyan helyen vagyok, meg itthon mikor van időm neten is, és ha alakul valami akkor nem vagyok semmi jó elrontója, de általában csak barátkozni szoktam.
4/8 anonim válasza:
Viccen kívül
Heti 8-10 napot dolgozok, van hogy 200 órát. A barátnőm jól bírja, mert szereti a magányt.
5/8 anonim válasza:
Szerintem, ha valaki akar, szakít rá időt, mindegy mennyit dolgozik és milyen beosztásban.
6/8 anonim válasza:
Hát, én 8 órát dolgozok, heti 40-et (hivatalosan, de azért némi kis difi mindig van). Lenne módom ismerkedni, ha lennének barátaim; viszont egy totál idegen városban élek, pár hónapja költöztem ide és senkit sem ismerek szinte...
Egyedül meg elég nehéz ismerkedni, szóval marad a net; ami szintén nem igazán működik. Nem vagyok egy Don Juan...
7/8 anonim válasza:
Ha a munkát és a kapcsolatot sem tudod összeegyeztetni, akkor hogy lesz ebből még pluszban család, gyerekek és hobbi is? :)
8/8 anonim válasza:
Napi 10 és fél, utána edzés, majd főzőcske otthon, aztán ágyba és kezdődik előröl. Heti 6 napot dolgozom plusz van mikor vasárnap is. Barátnőre semmi esély így. Csak edzésen vannak barátaim, kB ennyi. És az a szomorú hogy csak 18 vagyok. De ez van eltart öm magam én :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!