Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok erről a képről? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a képről? :D

Figyelt kérdés
[link]

2015. szept. 1. 17:19
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Mint ahogy a huszonéves srácok is pont olyan felszínesek, mint azt általuk leírt nők. Mi is tudunk ám általánosítani, nem csak ti. Az állítólagos rendes normális, jó fej srácok is ugyan úgy a szép és csinos lányokkal akarnak összejönni, náluk próbálkoznak, utánuk loholnak. Igen, saját tapasztalat, de gondolom ez nem igaz, mert aki nem veletek van, az nyilván ellenetek.

A jó fej srácok is lehetnek ugyanakkora tahók, mint egyes jóképű, izmos pasi. Bár még mindig nem igaz az, hogyha valaki jóképű akkor az ebből adódóan bunkó is.

Baráti körben, utcán szétnézve, bárhol!! látni rengeteg átlagos párt, sőt csúnyácska fiúnak/lánynak is van párja, milyen érdekes... Milyen marha érdekes, hogy egy srácot nem hallottam még a valóságban picsogni, hogy milyen sz@r neki, és milyen felszínes az összes nő, mert egyik sem ért rá.. mert vagy a barátnőjével foglalkozott vagy épp próbálkozott valakinél, ahelyett hogy szidta volna mindet.

Tudjátok, nem csak a másikban kell ám a hibát keresni, nyugodtan magatokba is nézhettek ám..

2015. szept. 2. 22:01
 32/40 anonim ***** válasza:
nyomi vagy..
2015. szept. 3. 16:31
 33/40 A kérdező kommentje:
:(((
2015. szept. 4. 12:04
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
2015. szept. 4. 20:49
 35/40 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó... Sajnos ez igaz.... :(
2015. szept. 4. 22:09
 36/40 anonim válasza:
10%

Jajj na , megint kezdődik a nyavalygás.. Hogy én nem születtem izmosnak , stb .Most komolyan ki született izmosnak ?Senki , csak néhányan energiát ölnek bele abba , h izmosak legyenek.Amugy persze nem minden lány felületes...

Jha igen és én egy mondás híve vagyok : " Isten nem kockázik" , azaz mindenki maga dönt a sorsáról.

2015. okt. 24. 17:21
 37/40 A kérdező kommentje:
;(((((
2015. okt. 24. 19:03
 38/40 anonim ***** válasza:
62%
Csúnyán sarkít, de azért valahol igaz, amit "mond"
2015. nov. 30. 13:35
 39/40 anonim ***** válasza:
szerintem egy kicsit csúsztatás. ki kell egészíteni: "...szép és rendes lány..."-ra. mert az valóban csak a mesében létezik...
2015. nov. 30. 14:22
 40/40 anonim ***** válasza:
Azt, hogy ismét csak egy általánosítás, és természetesen a rajzon nem egy átlagos lány van, hanem egy gyönyörű...
2015. nov. 30. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!