Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok erről a képről? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a képről? :D

Figyelt kérdés
[link]

2015. szept. 1. 17:19
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Értem. Tehát, aki nem izmos, sikeres, és nincs tele pénzzel az egyedül marad. Ha ez így lenne, akkor a férfiak 5%-ának lenne csak nője. Szerinted ez így van? Ha végigmész az utcán és látsz párokat, mindegyik izmos és sikeres tele pénzzel?

Nem kérdés, hogy vannak olyan nők, akik a pénz után futnak, de azok olyanok is. Téged nem azért szeretnek, aki vagy, hanem a pénzedért. Remélem ezt is belekalkuláltad a dologba. Ilyen nő kell neked?

Egyébként attól, hogy tanulsz meg igyekszel még nem biztos, hogy sikeres leszel. Szerencse és kapcsolatok is kellenek ám. Nekem is van diplomám, van egy jó munkahelyem - nem 200 nettó, de szeretem csinálni - és izmos is vagyok, de egy olyan nőt, élből elküldeném a francba.

Egy tutyimutyi síkhülye is lehet ügyvezető igazgaztó, magas fizetéssel, ha szerencséje van és jó időben van jó helyen. Lehet jó nője van, de nekem olyan tuti nem kellene. Az egész kapcsolat úgy felszínes ahogy van, a szakítás pedig csak idő kérdése, igazán boldogok pedig sosem lesznek.

A nő nézzen fel a férfira, azt jelenti, hogy a férfi legyen, határozott, talpraesett, legyen mindig erős és tele önbizalommal.

2015. szept. 2. 13:44
 22/40 anonim ***** válasza:
0%

Na igen,de én csak az igazi nőies nőket veszem észre kis átlagosak nálam nem adják.

Nyilván mert beleteszem magamba a munkát nagyon keményen.

Inkább úgy mondanám,hogy látja,hogy a pali egyben van akkor vonzódni kezd hozzá a szebb lány is.

Sok párt látok az utcán aki mással lenne de ,,nem jutott" jobb ezért megelégszik a langyos kakával.

2015. szept. 2. 13:49
 23/40 anonim ***** válasza:

Érdekes életfelfogásod van. Nem. Inkább szánalmas.

Őszintén remélem - saját érdekedben - hogy csak egy troll vagy. Langyos kakának hívod azokat a férfiakat, akikből nem lett ügyvezető, hanem mondjuk felszolgáló, cukrász, pék, festő, eladó, gyári munkás stb. Ők szerinted nem dolgoznak keményen? Szerinted a párjuk csak azért van velük, mert nem jöttek össze egy pénzessel?

Elég bunkó stílusod van, hogy lenézed a másikat foglalkozása miatt. A kapcsolataid pedig felszínesek, ahogy te magad is az vagy. Az, hogy életedben nem dolgoztál keményen abban pedig biztos vagyok, különben nem írnál ilyeneket. Troll vagy.

2015. szept. 2. 14:07
 24/40 anonim ***** válasza:

Langyos kakának arra gondoltam,hogy nem olyan párt akarnak akikkel vannak.Sok ember inkább mással lenne.

Szerinted nem dolgoztam,oké,akkor nem.Nem fogom bizonygatni,majd ha hétvégén is dolgozol(saját biznisz) amíg más strandol,te a meleg irodában gépeket üzemelsz be akkor is ezt írd,meg amikor az alvás szót ki kell keresned a szótárból mert nem mindig ugrik be mit jelent.Mert 4 óra alvással fel kell vezess Pestre 300km-t mert menni kell dolgoznod a rendes állásodban.

Amúgy okosan kell dolgozni és törtetni.

Senkit se nézek le,egyáltalán.Csak látom mik mennek főleg itt Pesten.

2015. szept. 2. 14:29
 25/40 anonim ***** válasza:

Aki nem olyan párt akar... minek jönnék össze valakivel, aki nem tetszik. Számodra elképzelhetetlen, hogy két ember szereti egymást?

Hétvégén is dolgozom... munkahelyemen nincs klíma és elég nehéz úgy programozni dögmelegben. Volt, hogy kiküldtek árkot ásni a 40 fokban. Amit haverommal csinálnak, azt le se merem írni. Otthon a szobámban, pedig durván meleg van. Nem nyűgöztél le. Sokan próbáltak már lenyűgözni, hogy ők bizony mennyit dolgoztak, de a végén mindig nekem kellett röhögnöm.

De rendben, elhiszem, hogy sokat dolgozol. Azt viszont ne feledd, hogy mások is, akik nem tudnak kitörni, mert csak annyit keresnek, hogy éppen ne haljanak éhen. Vannak, akik szeretik azt, amit csinálnak, arról viszont nem tehetnek, hogy nincsenek rendesen megfizetve, mert a főnök, aki "haver" lenyúlja a pénz nagy részét.

Egy olyan nővel pedig szerintem ne kezdj, aki a pénzre hajt. Az ilyen úgyis dobni fog, amint talál egy pénzesebbet. Főleg, ha sokat dolgozol, akkor nem fogsz tudni a nővel foglalkozni, az pedig simán félrekúr egy olyannal, akinek több pénze van, kevesebb munkával.

2015. szept. 2. 14:54
 26/40 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs rendes lány... Nekem sem volt még barátnőm... Ha léteznének rendes lányok, akkor már rég lenne barátnőm, akik elfogadnának úgy, ahogy vagyok... 19/F
2015. szept. 2. 18:05
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
A gyk-s visszahuzodó rendes lányok is csak állandóan nyafognak hogy igy nem kellenek úgy nem kellenek senkinek,aztán amikor egy rendes srác megkörnyékezi őket aki átlagos kinézetü,ő nekik mégsem kell,mert persze álom világban élnek és a herceget várják fehér lovon,napra nézhetnék de rád nem arcocskával. Azok akik nyavalyognak amiatt, hogy nem kellenek senkinek, inkább csak megerősítésre vágynak. A saját egójukat akarják növelni azzal, hogy eljátsszák a hattyú halálát és közben mások vigasztaló szavait olvassák/hallgatják. Az, hogy a szőke herceget várják, szerintem leginkább a média hatása, ahol mindenkit tökéletesnek mutatnak. Így már az is érthető, hogy azt hiszik olyan pasi kell nekik aki valójában nem létezik. Egy képzelt álomvilágba süllyednek, ahol mint egy toronyban várják a királyfit.
2015. szept. 2. 20:36
 28/40 anonim ***** válasza:

19 éves vagy. Előtted az élet. Te valószínűleg a 15-20-as korosztályból válogatsz. Azok a lányok még azt sem tudják mit akarnak, futnak a jóképűek után, de komoly kapcsolatot velük sem akarnak csak villogni a barátnők előtt.

De ne aggódj, mert idővel ez változni fog. Az ember a korral változik.

2015. szept. 2. 20:45
 29/40 anonim ***** válasza:

20:45 igazad van

Már csak egy kis kiegészítőként gondolnak egymásra jah..

Minél jobban néz ki annál díszesebb lesz mellette..

2015. szept. 2. 21:27
 30/40 anonim ***** válasza:

28-as kommentjét nem kellene elhinni,mert nem igaz.

Legalább is az én tapasztalataim szerint egyáltalán nem.Huszonéves nők is pontosan ugyanolyan felszínesek,mint a tizenévesek mondjuk.Szóval nincsen különbség,sőt sokszor még többet várnak el,mint egy tizenéves...

24/F

2015. szept. 2. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!