Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a képről? :D
Sajnos így igaz,bárcsak ne így lenne... De ha nem így lenne,akkor már rég kellett volna,hogy legyen barátnőm,ehhez képest pedig nem is volt még soha,és nem is lesz pont ezért. :/
Mert nem születtem helyesnek,és izmosnak,ja meg hát nem nyertem meg a lottómilliárdokat...
De hát ez van,ez itt Magyarország.Minden szar,semmi jó nincsen...
24/F
Azt gondolom, hogy szánalmas és az, aki ezt megcsinálta rettentően el lehet keseredve.
Nem tudom miért kell egy egész nemet leszólni, csak azért mert van köztük "selejt".
Ez egyáltalán nem igaz, hogy már nincs olyan lány, akit ne érdekelne a pénz, kocsi, izom és a hasonlók. Az meg egy teljesen másik dolog, hogy egyeseknek ez nem jött össze. Attól még vannak rendes lányok. Meglepő módon én körbe vagyok véve átlagos párokkal, sőt van itt szép lány-csúnya fiú, csúnya lány-helyes srác felállás is. Csak úgy mint az utcán. Ott sem csak a helyes, izmos macsókat látni barátnőkkel. De nyilván egyszerűbb erre fogni és a másikat okolni.
Ja és az, hogy már rég kéne barátnőmnek lennie, ha a dolgok valóban nem úgy lennének, mint ahogy ez a kép leírja, szintén baromság, ugyanis senkinek nem jár alanyi jogon barátnő/barát. Attól még hogy egy lány nem anyagias és felszínes, egyáltalán nem jelenti azt, hogy x-el vagy y-al össze kell jöjjön, mert a belsője még mindig lehet romlott. És milyen meglepő, az itteni pasik elég nagy része fikázza állandó jelleggel a nőket, szidja az összeset és egyedül is van. Hát nem véletlen. Mert felőlem állíthatná magáról, hogy milyen megértő, kedves, törődő, felettébb normális srác, ha utánam dobnák sem kéne olyan valaki, aki ilyen undorral és gyűlölettel beszél a nőkről....
A kérdezőnek igazat adok..
Ezek a rendes lányok olyan mint Columbo felesége,már mindneki hallot rólla,de még senki sem találkozott vele..
Aki a képet csinálta, az hasonlóan el lehetett keseredve, mint, aki a következő cikket írta:
A kérdésre válaszolva, a képpel nem értek egyet, mivel sok rendes lány van a világon, viszont nagy részük komoly kapcsolatban van.
Hát én jót nevettem rajta, de azért nem kell általánosítani.. :D
Vannak még normális lányok, akik szeretnek dolgozni és nem a szoli, meg a műköröm a legfontosabb számukra. :)
22N
A nők a sikeres férfiakhoz vonzódnak, hihetetlen, hogy sok ember ezt ennyire képtelen felfogni, vagy ha fel is fogja, képtelen túltenni magát rajta.
Mivel a jelenlegi társadalomban pénzen mindent meg lehet venni, ezért siker = pénz, tehát a nők a pénzes férfiakhoz vonzódnak. A feudalizmusban meg ahhoz vonzódtak, akinek nagy földje volt. A nomádoknál ahhoz, akinek sok lova volt. A török birodalomban gyakorlatilag nem létezett magántulajdon, ott az állami hivatalnok volt a menő csávó, tehát ott az állami hivatalnokokhoz vonzódtak a nők. Mindig ahhoz, akinek megfelelő hatalma és státusza volt ahhoz, hogy a nőnek és a porontyának biztonságos és kényelmes élete lehessen mellette.
Ez egyébként egy olyan lény részéről, aki egy pofontól megfekszik, és képtelen pl. önerőből kivágni és hazavinni egy fát, teljesen érthető stratégia.
Tehát, ha egy férfi dolgozik, de nincs nettó 300-as fizetése, akkor ahhoz te nem tudsz vonzódni? Elutasítod, mert nem pénzes?
Ezt meg a hozzád hasonló nők nem képesek felfogni, hogy nem lehet mindenki ügyvezető igazgató. Az a nő, aki pedig pénz alapján választ partnert, az annyit is ér.
Pontosan utolsó ezt jobb ha elfogadod,a nők a pasikra felnézni akarnak aki az értéket előteremti.
Ezt kell megértsd.
Őket nem érdekli miből van de legyen pénzed,mert legyen és több a lehetőséged is.
Nem mással kell foglalkozni hanem magaddal mindenki nem lehet vezető de TE LEGYÉL.
Igen sok mindennek ülnie kell:
-Izmos legyél
-Sikeres
-ambiciózus
-Stílusod is legyen
Én régen szegény voltam,nem is tudtam se csajozni se semmit se csinálni,adni magamra,még jobban edzeni.
Lám mivel már van pénzem,a legjobb ruhákat veszem meg,edzésre is sokat költök van egy SAAB-om,barnabőr,hozzá kifejlesztett duma,karrier,diploma.
És ennyi,sokkal könnyebben ismerkedek a lányokkal,és hamar vonzódni kezdenek már az ismerkedés kb. 1. percében.
Ezt el kell fogadd és kész tenni érte vagy megszöksz ennyit tudsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!