Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem lehet párom, miben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem lehet párom, miben talalhatom meg az elet ertelmet?

Figyelt kérdés
Lehet teljes eletet elni egyedul? nekem ugy tunik, az ilyen onmagamert valo letezes meddo es haszontalan. 25/F
2015. aug. 31. 21:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne így is teljes életet élni?

Nekem pl. úgy hozta az élet, hogy pályakezdőként egy nehéz helyzetbe csöppentem, és ezt még megfűszerezte egy nehéz családi probléma is. Szerinted hogy volt így energiám társkeresésre koncentrálni, amikor sehol nem volt rend, és bármikor kicsúszhatott alólam a talaj? Először stabil lábakra akartam állni, soha nem akartam kitartott lenni, máson élősködni. Ja, hogy közben elmentek a húszas éveim, és egyesek szerint már kellett volna szülnöm? Na és? Az én életemet nem mások élik. Így is a legjobbat hoztam ki az egészből. Tanultam, képeztem magam, utaztam (egyedül is)... stb., rengeteg élményt és tapasztalatot szereztem, amikről tudok mesélni, a nehéz időszakaimban erőt tudok belőlük meríteni, és mások segítségére lehetek, ha szükséges. Plusz közben sokkal jobban megismertem önmagam, ez meg nagyon lényeges, hogy ne csak vaktában válogassak.

Nekem nem azért kell egy kapcsolat, hogy legyen, nem csak kelléknek kell a társ, a kölcsönös boldogság a célom, ez meg akárkivel nem megy.

2015. aug. 31. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!