Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatom meg ezt a lányt a metróról?
Egy káprázatosan szép lányt kell elképzelni aki 7. hó 14-én (kedden) reggel 6:30 körül utazott a 2-es metró első kocsijában a Deák tértől a Déli pályaudvarra.
A lánynak kissé felfelé álló pisze orra volt, nagyban ásítozott (de azt is nagyon aranyosan), hátközépig érő sötétbarna haja és csodálatosan szép szemei.
Boka felettig érő, kissé kopott, szürke converse cipőt viselt, sötét színű farmert, egy pólót és egy sötétebb kardigánt (ezekre már nem emlékszem 100%-ig pontosan, csak a cipőre).
Szeretném még egyszer látni, hogy elhívjam randira mert akkor ott nem mertem odamenni hozzá, hogyan találhatnám meg.
Szerdán is akörül ott voltam a metróvonalon, de nem találtam, légy szíves segítsetek! :(
Ő az exem, Alíz. A farmer Mayo, a kardigánt meg nem mondom, de ha az, amelyikre gondolok, akkor egyébként drapp, sötét árnyalatú. A Converse cipője pedig 38-as.
Szállj le róla :-) Köszi.
És ha meg is találod, szerinted mit fog szólni ahhoz hogy...
Bocs, de személyesen túl gyáva voltam ahhoz hogy megszólítsalak, ezért az interneten kutattam utánad hogy ott zaklathassalak.
Hát imádni fog.
6#
Nem érdekel mit fog szólni, ha 1% esély is van arra, hogy szimpatikusnak talál akkor megéri. Jobb mint ülni és merengeni a mi lett volna, ha... gondolatokban.
Bízz benne hogy nem egyszeri utazás volt, ülj le 20 perccel korábban a Deákon és várj.. ezt kell ismételgetni.
Nekem ez be szokott jönni, de utána a csajok nagyon morcosak mindig, eddig mind elkergetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!