Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van it olyan aki elveszitete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van it olyan aki elveszitete az elete ertelmet, szerelmet? 2esfel eves kapcsolat,20f 18l. Elsok voltunk egymasnak, nem elsore szerelmesek. Ti hogyan eltetek meg?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy szerelem volt, nalam van ish. Meg talalkozunk de ugy latom veget jarja. Azt mondja lesz ami lesz. De szinte mindenel felidegesitem , mintha provokalna h veszekedjunk.Megbeszeljuk mikor jojon nalam, de utana kitalal valamit hogy ne jojon.
2015. jan. 16. 20:47
 1/3 anonim ***** válasza:
ISH
2015. jan. 16. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Te inkább a Magyar Helyesírási Lexikont veszítetted el.
2015. jan. 16. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:
nincs életem szerelme, mindenkinek van egy ideje amikor belép az életembe, és van, amikor kilép, ez az élet rendje. Én meg tovább lépek.
2015. jan. 16. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!