Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elfogadtam, hogy nem leszek sosem jó testű, izmos fiú, aki a külsejével felkelti a lányok érdeklődését, akkor hogyan tovább?
Mindig ezt olvasom itt, hogy fogadd el magad vagy változtass. Nos én másfél év kemény edzés után úgy döntöttem, hogy elfogadom az alakomat, hogy sosem lesz egy izmos fiú, csak vékonyabb minimális izomzattal. Nem hagyom abba az edzést, csak úgy érzem felesleges tovább erre alapozni, hogy majd jobban fogok kinézni.
Most hogyan tovább? Fogalmam sincs hogyan hívhatnám fel magamra a lányok figyelmét semmilyen külsővel.
Dehogynincs más témám! Beszélgethetünk a Tyrianról is, csak ne ebben a kérdésben mert az offolás lenne.
Az Ezoteriában pl. a kamu ufólógusokat szoktam pellengérre rakni, akik 2012 előtt riogatták a nagyérdeműt a reptoid meg lumbulábi invázióval, aztán december 21 után eltűntek :D
Kezdeményezni egynél se kezdeményeztem, viszont eddig három lány volt, aki elég értékesnek talált privát beszélgetésre is. Igen, közte van Marisima Kitsune is, aki anno engem gyűlölt a legjobban az oldalról, most meg majd' napi szinten kommunikálunk :) És sosem arról folyik a téma, hogy ő hogy szereti csinálni (no nem a túrós derelyét), sem pedig arról, hogy ma megdöntöttem a rekordomat a "SAVARA V" pályán. Pedig még képet is készítettem neki,tessék, nézd :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!