Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elfogadtam, hogy nem leszek sosem jó testű, izmos fiú, aki a külsejével felkelti a lányok érdeklődését, akkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Mindig ezt olvasom itt, hogy fogadd el magad vagy változtass. Nos én másfél év kemény edzés után úgy döntöttem, hogy elfogadom az alakomat, hogy sosem lesz egy izmos fiú, csak vékonyabb minimális izomzattal. Nem hagyom abba az edzést, csak úgy érzem felesleges tovább erre alapozni, hogy majd jobban fogok kinézni.

Most hogyan tovább? Fogalmam sincs hogyan hívhatnám fel magamra a lányok figyelmét semmilyen külsővel.

2015. aug. 31. 16:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Ilyen a genetikám. A vállam rohadt nagy, de cserébe a mellizmomat nagyítóval kell keresni. A karom hosszú, de vékony. Ez van. Látszik, higy edzek csak nem úgy ahogy a lányoknak tetszik.
2015. aug. 31. 17:13
 12/24 anonim ***** válasza:
9%

Menjetek már a p..csába ezzel a sok hülyeséggel és inkább dugjátok ki végre az orrotokat a monitor elől a való életbe. Komolyan, ez már tényleg nevetséges. :D

Hol van az a rengeteg magas, kigyúrt, gazdag srác Magyarországon, aki az összes nőt elveszi előletek? Ha nem sértene személyiségi jogokat, esküszöm, lefotóznék nektek párokat a baráti társaságomból és az utcáról és feltölteném ide a képeket, hogy lássátok, milyen "szuper" pasiknak lehet csak vonzó barátnőjük (kíváncsi vagyok, utána milyen kifogást találnátok ki a nyomorotokra).

2015. aug. 31. 17:31
 13/24 anonim ***** válasza:

A #10 válaszolónak van igaza, zöld pacsit kapott!!! Hagyd a francba a csajozást, rengeteg időt, pénzt, energiát vesz el, amit soha de SOHA nem fogsz visszakapni. És mindezt miért? Hogy kapj ötszázmillió elutasítást? Tényleg baromira megéri :DDDD

Inkább fordítsd ezt a sok erőforrást olyasmire ami boldoggá tesz, amit szeretsz csinálni és amiből profitálni is tudsz. Csak mert a csajozás erősen deficites dolog. Ha már találtál valamit amit örömmel csinálsz, legyél benne nagyon jó, és csináld minél többet! Ez a boldogság titka.

A csajozást meg hagyd a 3,14csába, esélytelen.

2015. aug. 31. 18:23
 14/24 anonim ***** válasza:
35%

Miért lettem lepontozva? Kezdem úgy érezni, hogy egyre inkább megszállják az oldalt a 10-eshez, és az előzőhöz hasonló frusztrált, komplexusos, magukért semmit nem tevő emberek. Kíméljétek meg a gyakorit ettől a fröcsögéstől, ami belőletek ömlik, aki meg lepontozott, annak meg legyen annyi vér a pucájában, hogy rám ír, és elmagyarázza, mi volt a problémája.

Kérdező, Te pedig ne hallgass rájuk, és állj bátran a nőkhöz :) Ugyanolyan emberek, mint mi, bármilyen hihetetlen. Sok sikert! :)

#1-es

2015. aug. 31. 18:40
 15/24 anonim ***** válasza:

Törpi:

1. Ha szerinted a párkapcsolat csak nyűg, csak időt vesz el, de nem ad semmit, akkor miért sírsz itt folyamatosan, hogy nincs egy normális lány, akinek bejönnél?

2. Ha annyira baromira jól le tudod magad foglalni szingliként, miért sírsz itt 0-24 arról, hogy a nők felszínesek és anyagiasak?

Csak szerintem üti egymást a kettő? Előadod itt, hogy mennyire baromira nincs szükséged egy nőre, de igazából csak próbálod megmagyarázni a saját szerencsétlenséged.

2015. aug. 31. 20:41
 16/24 anonim ***** válasza:

1. Mert többnyire ez a válasz a Kérdező kérdésre. És mert tényleg nem találkozni normális lánnyal, aki érdemben meg tudná cáfolni hogy egy párkapcsolat keményen deficites.

2. Pontosan azért, mert nincs vesztenivalóm - tehát megtehetem. Mert mit tesznek, ha kimondom róluk az igazat? Bosszúból nem jönnek össze vele? Ó jaj, ez rettenetes, már szinte érzem is, hogy egyre rosszabb nekem! :$$$

És ilyen nőkre tényleg baromira nincs szükségem. Az valóban szerencsétlenség, hogy előbb lelni itt pingvint mint normális lányt, az viszont öröm az ürömben, hogy a felszínes-anyagias többség dühödten elkerül - "nemtetszik neki hogy bennünket a pénz motivál? Maradjon csak egyedül, úgy kell neki!". Hát hogyne, ez nagyon szép, aztán majd 50 éves koruknál, kapuzárás előtt fordul a kocka majd :DDD

2015. aug. 31. 21:50
 17/24 anonim ***** válasza:
Még mindig nem fogtad fel, hogy bizony nem csak az anyagias és felszínes nők kerülnek el, hanem a normálisak is. Ugyanis ezt a mérhetetlen csőlátást egyetlen értelmes nő sem viseli el. Még mindig magad alatt vágod a fát, de hajrá!
2015. aug. 31. 21:54
 18/24 anonim ***** válasza:

Na, egy újabb zseni, aki lejár a terembe, rángatja a súlyokat, de hogy mit, hogyan, és miért, ahhoz már túl fogyatékos.

Olvasgass:

[link]

2015. aug. 31. 21:55
 19/24 anonim ***** válasza:
A normálisak miért kerülnének el? Pont hogy megkülönböztetem őket a felszínes-anyagias többségtől. Aki meg egyből magára veszi a közkincsnek kirakott inget, hááát...
2015. aug. 31. 22:03
 20/24 anonim ***** válasza:

Azért, mert a normális emberek tapasztalataim szerint nem szeretik, ha valaki csőlátású és mindent fekete-fehérben lát. Hiába ellenkezel, senkinek nem szimpatikus az, ha az égvilágon semmi más témád nincs, csak a nők szapulása. Márpedig én más témában nem láttalak még téged okosodni.

De mondd csak: gyakorin hány értelmes nő írt rád eddig, hogy milyen baromi szimpatikus vagy? És hány olyan van, akinél te kezdeményeztél beszélgetést és viszonozta?

2015. aug. 31. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!