Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel újra a párom érdeklődését felém?
Régebben nagy szemekkel figyelt rám, hogy mit szeretnék, hogy mit mondok. Sokkal figyelmesebb volt, jobban keresett, többet beszélgettünk... valahogy ezek alábhagytak. Jobban kívánt, jobban tetszettem neki. Nem vagyunk annyira régóta együtt, hogy ez normális legyen szerintem.
2 éve és 3 hónapja kezdődött a nagy érdeklődés, 1 éve és 2 hónapja pedig összejöttünk.
Még látom, hogy kíván, hogy tetszem neki, de nem érdeklődik felém, nem beszélgetünk, nem érzem azt, hogy én lennék neki a legféltettebb kincs!
Valami jó kis tuti női praktikát tud valaki?
Köszönöm a segítséget! :-)
Majd eldöntik a többiek!
Rosszindulatú emberek minek írnak ide? Ettől lesznek boldogak?
Én sokszor látom azt, te azt gondolod, hogy ő olyan, pedig ő ilyen... csak amíg meg nem szerzett iparkodott - most meg úgy érzi: megtett, amit meg kellett tenni, lehet lazulni.
van akinél ez már két hónap alatt jelentkezik, van akinél 4-5 év múlva.
Beszélgess vele erről, hogy is mi hiányzik neked.
Hátha!
Még nagyon fiatal vagy...
Időbe és több kapcsolatba fog kerülni míg rájössz hogy az elveszett érdeklődés soha többé nem lobban lángra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!