Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy máshogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy máshogyan beszélek?

Figyelt kérdés

Máshogyan beszélek egy olyan csajjal akivel csak haverkodni akarok, mint egy olyannal akivel összejönnék, ha úgy van.

Miért van ez?

Laza vagyok és 100% önmagam, ha havercsajjal dumálok.

És kicsit feszes vagyok és rájátszok az erényeimre, ha a szimpi csajjal. :D

Nem tudom máshogyan mondani.

De eddig nem nagyon jött be úgy érzem.

Próbáljak meg esetleg lazább és érdektelenebb lenni, hogy ő közeledik-e vagy mit kellene csinálnom?

2015. aug. 31. 15:23
 1/7 anonim ***** válasza:

mert nagyobb a tétje és érzed ennek a súlyát...

22F

2015. aug. 31. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyon általános probléma. Úgy van, ahogy az első írja. Egy olyan lány esetében, aki "nem érdekel", nem próbálsz megfelelni, nem játszol szerepet, nem érdekel, milyen képet alakítasz ki magadról.
2015. aug. 31. 15:35
 3/7 Talaldkianevem válasza:

Ez teljesen normális. Azért érzed ezt,mert vele komolyak a szándékaid. A havercsajjal pedig csak jókat dumálsz,tehát Ő tényleg csak egy haver akivel együtt bulizol,vagy épp elmondasz neki ezt-azt.

De ha valaki szimpi,az termeszétes hogy be akarsz vágódni nála,ezért tudatt alatt komolyabbá válsz.

2015. szept. 3. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor lesz sikered, ha ugyanúgy laza leszel a neked bejövő csajokkal is. Szard le, hogy megfelelsz-e nekik, valamelyiknek úgyis meg fogsz!
2015. szept. 3. 16:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek a segítségét!

Kérdés kiírása óta már eléggé lazára vettem és kicsit olyan, mint ha most meg ő keresné a figyelmem.

Lehet, hogy nem jövök be neki, csak jó volt, hogy "forog" körülötte egy fiú.

És most ezt hiányolja... nem tudom.

Miért nem lehet egyszerűbb a nőkkel?

Nekik is kellenek a pasik, akkor meg mit kell játszani az agyukat? :D

2015. szept. 3. 18:41
 6/7 Niola Bes Xyrta válasza:
Miért nem egyszerűbb? A párkapcsolat egy nagy játszma. A hatalomról és az értékről szól valójában.Sajnos. A kapcsolati piacon mindkét fél a lehető legértékesebb "áruként" akar megjelenni- látszani-, hogy a lehető legtöbbet kapja cserébe. Vagyis a lehetőségek szerinti legjobb pasit vagy nőt. Kódolt dolog. Hogy mára tiszta játszma és manipulálás...
2015. szept. 4. 08:03
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: és ezzel máris hazufságra, manipulációra építed a kapcsolatot, ami igazán egészségtelen. Nem kell így lennie. Érett emberek között lehet másképp is: magadat adod, építesz a saját értékeidre és keresed az értékeket másokban, nem idealizált képet adsz és nem is azt keresel. Hanem egy embert, egy társat.
2015. szept. 4. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!