Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire baj az, hogy elég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire baj az, hogy elég kevés lány jön be nekem?

Figyelt kérdés

Nos alig van olyan lány akire azt mondanám, hogy tetszik, szívesen lennék vele együtt és le is feküdnék vele. Nem csak külsőről beszélek legutóbbi lány akivel ismerkedtem elején nagyon tetszett, de személyiségével voltak problémái és végén eléggé megcsúnyult a szememben.

Több lánnyal ismerkedek, de valahogy egyik se tud megfogni és félek attól, hogy a végén nem fogok senkit se találni. Lefeküdni is úgy tudnék valakivel, ha tetszik a lány, nem csak a két lába közötti részt tudom nézni, hanem az egész lényét és ha ez nem működik akkor sehogy megy.

2015. aug. 31. 12:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az emberek nagy részét ki kell szelektálni, hogy azt az egyet megtaláld végül. Szerintem kérdező, reális a szűkítésed, egyáltalán nem baj, hogy több, mint 50%-ot ki tudsz lőni. Aki elég jól ismeri magát, tudja, mit akar, hogyan tudná úgy jól érezni magát, hogy a másikat is boldoggá tudja tenni, annak hasonlók az arányai, vagy még szigorúbb. És meg lehet találni, mert az az egy bele fog passzolni a mintádba.
2015. aug. 31. 14:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Baj? Ugyan már :D Bár mindenki ilyen lenne! Talán azért érzed furának, mert a környezetedben ez nem megszokott. De az, hogy a többség nem így csinálja, egyáltalán nem azt jelenti, hogy úgy a jó.
2015. aug. 31. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!