Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kategória nem Felnőtt párkapcsolatok? Akkor minek ír ide egy csomó troll vagy tini, akinek fogalma sincs dolgokról?
9-es vagyok.
SzVsz inkább a "nyomorrokonát" találja meg hamarabb. Abból meg nagyon valószínű, hogy nem lesz jó kapcsolat, hiszen az egyetlen biztos közös pont kettejükben a közös probléma. Azt ha az elmúlik, akkor nincs további kapcsolat.
De ez magánvélemény, és nem is e kérdés témája. Szóval én itt megállnék.
30 éves vagyok, és nem troll, maximum azok próbálnak trollnak beállítani, akiknek fáj az igazság, viszont érvképtelen ostobák, azt hiszik hogy a följelentgetéssel majd megnyerik a vitát :DDD ööö, sajnos nem...
Érdekes, amikor egy panaszkodó pasasra három-négy turbófeminista ugrik, és szűznyomilúzerezik oldalakon keresztül, az ugye nem trollkodás, az teljesen rendben van :DDD minden szentnek maga felé hajlik a keze, ez már csak így megy :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!