Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a kategória nem Felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a kategória nem Felnőtt párkapcsolatok? Akkor minek ír ide egy csomó troll vagy tini, akinek fogalma sincs dolgokról?

Figyelt kérdés
Ezeknek a nőgyűlölő hozzászólóknak minden női kérdező egy aljadék, aki nem áll össze szegény, csúnya válaszolókkal, akiknek szerintem legfőképpen nem a külsejük, ha nem a belsejük miatt nem találnak párt. Ugyanis ki ismerkedne olyan emberrel, aki már eleve a kérdezőt gúnyolja, beszól neki. Már a válaszok is sok mindent elárulnak a személyiségükről. Aztán ha nekik nem tetsző választ írok, én vagyok a gonosz.
2015. aug. 30. 18:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

SzVsz inkább a "nyomorrokonát" találja meg hamarabb. Abból meg nagyon valószínű, hogy nem lesz jó kapcsolat, hiszen az egyetlen biztos közös pont kettejükben a közös probléma. Azt ha az elmúlik, akkor nincs további kapcsolat.

De ez magánvélemény, és nem is e kérdés témája. Szóval én itt megállnék.

2015. aug. 30. 21:17
 12/12 anonim ***** válasza:

30 éves vagyok, és nem troll, maximum azok próbálnak trollnak beállítani, akiknek fáj az igazság, viszont érvképtelen ostobák, azt hiszik hogy a följelentgetéssel majd megnyerik a vitát :DDD ööö, sajnos nem...

Érdekes, amikor egy panaszkodó pasasra három-négy turbófeminista ugrik, és szűznyomilúzerezik oldalakon keresztül, az ugye nem trollkodás, az teljesen rendben van :DDD minden szentnek maga felé hajlik a keze, ez már csak így megy :DDDDDD

2015. aug. 31. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!