Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne ilyen rossz tulajdonságokkal valakim?
Figyelt kérdés
Csúnya nőknek is van párjuk úgy hogy ne gyertek azzal a dumával hogy csúnya vagyok, azért nincs senkim. Csendes, visszahúzódó, szolid lány vagyok. Egy párszor randiztam fiúkkal, de ennyi. Amikor én koptattam le valakit, az azért volt, mert csak akkor keresett amikor szüksége volt rám, nem is akart velem mindennap beszélni. Ha engem dobtak akkor meg vagy nem keresett többet, vagy olyan kamu indokot kaptam hogy én túl jó vagyok hozzá. Ráadásul még szorongó típus vagyok, ha idegenekkel találkozom vagy ha idegen helyre kell mennem. L/222015. aug. 29. 10:42
11/13 anonim válasza:
A színészek is ki tudnak bújni a bőrükből. :D Szóval iratkozz be egy színjátszó körbe!
12/13 anonim válasza:
Szia!
igen,senki sem tud kibújni a bőréből
egy csendesebb nem lesz soha a társaság középpontja,
kivéve ha igen jól szinész! :)
Hasonlókkal kell beszélgetni,neten esetleg!
mindenki más és más,ettől jó hogy különbözőek vagyunk.
Hasonló tipusokal foglalkozz,ismerkedj
13/13 anonim válasza:
Egyedül is el tudsz mászkálni téged érdeklő helyekre, programokra. Nem kell mindenhez feltétlenül barátnő. Ha nincsenek olyanok, akikkel el tudnál menni, akkor menj egyedül, ha valami érdekel. Én is így teszek, és jé, jól érzem magam a bőrömben, akik meg elkerülték a társaságomat, azok szépen elkoptak idővel. Most vannak olyan barátaim, akik keresik is a társaságomat, de nem lógunk koloncként egymás nyakán, van önálló életünk is, és nem esünk kétségbe, ha valahova nincs kivel elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!