Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy így nem találok párt?
Nekem szimpatikusnak tűnsz, de ahogy végigolvastam, tulajdonképpen mikor volna neked energiád egy fiúra?
Meg hát ki volna az, aki veled kb. egy súlycsoportban érezné magát? Nem a kilókra gondolok?
Szóval belőled nem hiányzik semmi - azok a pasik hiányoznak, akik nem görcsölnének be, hogy mit tudnak ők neked nyújtani?
Figyu, aki az arc alapján keres, választ, az úgyse tudna veled mit kezdeni!
Én szép lassan sodródtam össze egy olyan nővel, aki hát szintén nem véletlenül nem modell lett. Amikor szültük az első gyerekünket, viszont egyszerűen gyönyörűnek láttam.
Már vége a dolognak, és szerintem elég randa az ábrázatja.. így megy ez.
Szerintem szürke egérke vagy, és az egyetemen az ilyet nem veszik észre. Túl sok a feltűnőbb személyiség, erről szól az egyetem. Ha nem vagy bálna, márpedig 45kg-val biztosan nem, akkor pillanatok alatt találnál magadnak elfogadható pasit, ha olyan helyeken próbálkoznál, ahol a visszafogottabb pasik vannak. Nálunk például van társasjáték klub, és ott kevés a lány, alapvetően szürkeegér lányok, de ott mindenki felfigyel rájuk. Persze kevés a jó pasi is, de a kevés lányra pont jut elég. Itt most nem az activity-re meg a catanra gondolok, hanem a "geek/kocka" társasjátékokra egyébként. Biztos van nálatok is hasonló. Akár egy tánckör, zenekar, sportkör. Valami társasági esemény, ahol nem a "menők" vannak, ott te leszel feltűnő.
Ha meg már arra jutottál, hogy márpedig csak egy srácot akarsz magad mellé, akkor töltsd le a League of Legends-et, és rögtön 200an fognak ugrálni utánad... Nem in-game, mert ott úgyis csak retardáltakkal fog összerakni, de ha megosztasz pár vicces képet facebookon, akkor úgyis feltűnik valakinek, hogy "juuuuj kocka csaj", és ugrik. Bevisz a társaságukba és majd választasz magadnak egy normálisabb kockát. Az "igazi kocka csajok" persze meg fognak őrülni tőled, de ennyit megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!