Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítanak el a nők egy jóképű, intelligens,
jól szituált, de kissé félénk férfit?
Mért? megmondom, hogy mért. Mert semmi férfiasság, lovagiasság nincs benne azért. Pont az a legfontosabb. Lehet a hangja is olyan, mint egy kislánynak vagy egy melegnek. Ezernyi oka lehet. Vagy sóher.
2015. aug. 26. 22:49
"személyisége is teljesen rendben van"
Ha félénk, akkor nincs teljesen rendben a személyisége. A személyiségből a nők gyakorlatilag a határozottságot, rámenősséget értékelik a legjobban (sőt nem is nagyon értékelnek sok minden mást ezen kívül).
2015. aug. 26. 22:50
Igen, valószínűleg a félénksége miatt. Nekem is van egy ilyen ismerősöm, akit először fényképen láttam, később baráti társaságba is bekerült. Fénykép alapján azt mondtam ki ez a modell pasi, elképesztően jóképű. Majd élőben gyorsan lejött, mennyire határozatlan, nem tud kiállni maga mellett, hagyja, hogy kicikizzék mások, stb. szóval ez így már nem vonzó. Egyébként azóta van barátnője, a lány kevésbé csinos hozzá képest egyébként.
2015. aug. 26. 23:10
Azért, mert tapasztalatom szerint nagy átlagban a mai fiatalabb generációjú nőknél nem jó pont a jóképűség, jól szituáltság, intelligencia, félénkség stb. Bárki bármit mondhat, ha valaki kicsit is figyeli a világot, benne járkál, benne él, sajnos ez az igazság. NAGY ÁTLAGBAN, nem mondom, hogy minden nő ilyen. Ha te nem vagy ilyen, akkor miért érdekel a többi nő ízlése? Neked tetszik, nem? Akkor rajta és sz*rd le mások véleményét, attól, hogy valami/valaki a többségnek nem kell, nem értéktelen. Sőt, a közízlés általában elég rossz...
2015. aug. 26. 23:43
Lehet, hogy Veled akar összejönni, csak nem meri megmondani.
És ezért valójában neki nem jönnek be a randin megismert nők.
:)
2015. aug. 27. 02:26
24:
Ez igaz.
Talán Einsteintől ismerjük ezt a megállapítást:
A többség téved.
Pont.
2015. aug. 27. 02:28
Sok nőnek nem jön be a félénk pasi. Személy szerint én kifejezetten imádom a félénkebb, visszafogott pasikat! A szövegelős, műmájeres, jópofiktól feláll a szőr a hátamon... :)
2015. aug. 27. 08:42
Nem tudom mi lehet a baj, nem ismerjük. Lehet, hogy van valami belső tulajdonmsága, ami nem megnyerő, neked barátod és elfogult vagy.
2015. aug. 27. 09:55
29/39 A kérdező kommentje:
# 19-20: Kép alapján az általa kiszemelt nők hajlandók vele találkozni, szóval tuti nem a külseje miatt utasítják el.
# 21: Nem, ezek egyike sem igaz rá.
# 22: Ebben igazat adok, csak az a fura, hogy szerintem nem lehet egy első randiból megítélni, hogy valaki mennyire félénk, amikor mindenki izgul.
# 24: De akkor miért olvasom állandóan azt, hogy ezek alapján döntenek a nők?
# 25: Én nem olyan régóta ismerem, a randizós tapasztalatai viszont már egy éve ugyanazok.
# 28: Nem vagyunk közeli barátok, közös társaságból ismerem. Nem hiszem, hogy egy első randin annyira alaposan meg lehetne ismerni a belső tulajdonságait.
Hát azért írják ezt, mert az egy dolog, hogy mit mondanak a nők arról, hogy mit szeretnének, de ettől általában teljesen eltér, ami igazából érdekli őket. Talán ennek nincsenek is tudtában.
2015. aug. 27. 15:45
Kapcsolódó kérdések: