Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el a nők, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el a nők, amikor megmutatom a képem, ha egyszer azt mondják nem számít hogy nézel ki csak kíváncsiak?

Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 20:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Ott az igazság #19-es..
2015. aug. 26. 22:06
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Miért, neked nem számít a külső? Ha valaki küld képet, és nem jön be, visszaírsz még neki? Nyilván nem.
2015. aug. 26. 22:12
 23/30 anonim ***** válasza:
12%
Köszönöm, köszönöm! Mindig is tudtam, hogy nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel...:)
2015. aug. 26. 22:13
 24/30 A kérdező kommentje:
22. De nem is mondom, hogy nem számít a külső és hogy nem számít hogy nézel ki stb stb....
2015. aug. 26. 23:27
 25/30 anonim ***** válasza:

"Miért tűnnek el a nők, amikor megmutatom a képem, ha egyszer azt mondják nem számít hogy nézel ki csak kíváncsiak?"

szerintem tudod (gyanítod) a választ....

2015. aug. 27. 08:14
 26/30 anonim ***** válasza:
81%
Ha küld képet és nem tetszik, nyílván visszaírok neki, mivel nem vagyok egy gyáva patkány, aki menekül a problémák elől. Attól, hogy nem jön be külsőre, haverkodni, barátkozni lehet. Volt annak idején egy randim egy kövér csajjal, a képeken nem látszott kövérnek, furcsán, felülről fényképezte magát, és inkább csak az arca látszódott, na mindegy, elmentem a randira eltöltöttünk egy éjszakát egy sátorban, elbeszélgettünk, megbeszéltük, hogy haverok leszünk, és a mai napig ha rám ír facebookon szívesen elbeszélgetek vele. Ennyi az egész, de a nők erre hol lennének már képesek.
2015. aug. 27. 08:23
 27/30 anonim ***** válasza:
11%

26. Képesek lennénk, én sokáig az is voltam. Hátulütő: Ha ilyen voltam, mint amit te írsz, na akkor az volt, hogy a kedves jófej haverbarát pasi, aki amúgy egyébiránt nem volt az esetem, havonta megkérdezte, nem lehetne-e mégis, hogy ő meg én. És nem 1 ilyen pasiról van szó.

Én inkább ezért nem "haverkodok".

2015. aug. 27. 08:44
 28/30 anonim ***** válasza:

ma 08:44

De tudatalat a testi vágyad vezérelnek,ha meglenne rá a megfelelő partner biztos belemennél mert egy egézséges nőnek hiányzik a szex,ezt kár lenne letagadni..Csak hát óriásiak az elvárasai a mai lányoknak mind külsőleg mind belsőleg,ennek lehetetlen megfelelni..

2015. aug. 27. 10:06
 29/30 A kérdező kommentje:

26.

Hogyne lennének képesek, szerintem pont a nők képesek erre, nemhiába a nőknél jellemző a friendzóna effektus

2015. aug. 27. 16:58
 30/30 anonim ***** válasza:

08-27 10:06

ment a zöldkéz,leirtad a lényeget!

2015. szept. 13. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!