Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnnek el a nők, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnnek el a nők, amikor megmutatom a képem, ha egyszer azt mondják nem számít hogy nézel ki csak kíváncsiak?

Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 20:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Emiatt sem mutogatok itt magamról képet senkinek sem. Ha valaki nagyon erőlködne, küldenék magamról ISMÉT valami kamuképet, mint ahogy hetekkel ezelőtt tettem. Érdekes módon azonnal kikerült a kamuképem, én meg napokig röhögtem azokon, akik beszopták az átverést. :D Az itteniek közül rengetegen "marhára megbízhatóak", majdnem minden héten kikerül valaki... még egy fél flakon borotvahabot sem bíznék rájuk.
2015. aug. 26. 21:10
 12/30 anonim ***** válasza:
85%
Tapasztalataim alapján én már itt számtalan lánynak küldtem képet,rengeteg magányosnak is,utána visszasem irt,átlagos pasi vagyok átlagos külsővel..kipróbáltam ezt másképp is egy Brazil szappanopera főhös képét küldtem el,ami azért mégsem annyira netes képnek tünt,egyből találkozni akartak velem,mig az első képnél többet nem i irtak,tehát esélyt sem adtak a belsőm megismerésére,ami megszépitette volna a külsőt..Most jön az hogy "dehát ti pasik is ilyenk vagytok" több ezer férfi kollégámat kérdeztem meg erről,és a következő volt a véleményük,"sosem álmodoztak modell barátnőröl,mivel tisztában vannak hogy átlagosan néznek ki,akik elvegyülnek a tömegbe,igy átlagos héköznapi és csendes lányokkal is beérnék" de...sajnos nem adnak esélyt nekik már ők sem..Személy szerint bármilyen hihetetlen is de én pl sokkal többre nézek egy hétköznapi szorólapos lányt,mint egy fb-s bomba csajt akinek az adatlapjára kivan irva hogy anyuci apuci eltart..nem nehéz kitalálni kettö közül melyk a semmire kellő..igaz hogy fb-s csaj szexuálisan vonnzzóbb lehet és csábitóbb,de bármilyen hihetetlen egy pasinak is fontos a törödés és a kedvesség,a romantika,meg hogy a b nőjére ne úgy nézzenek mint egy net celebre,hanem mint egy átlagos lányra,aki titokzatos és nem játsza ki a lapjait,alamuszi nyuszi nagyot ugrik,akár az ágyba is okozhat meglepetést,ilyen lehet egy szorólapos,vagy egy hétköznapi átlagos lány is..
2015. aug. 26. 21:20
 13/30 anonim ***** válasza:
59%
Nem számít nekik a külső, amennyiben az ember Brad Pitt-re vagy mondjuk John Statham-re hasonlít :) Nem számít a külsők csak ép nem fogott meg benne valami...hagyjuk már a kamu vígasz dumákat, mert ebből már sok van a neten, leterheli a világhálót, őszinteségből meg semmi.
2015. aug. 26. 21:20
 14/30 anonim ***** válasza:
10-esnek van nagyon igaza
2015. aug. 26. 21:25
 15/30 anonim ***** válasza:
Legyen mögötted egy BMW, esetleg Ferrari. Utána nem fognak eltűnni.
2015. aug. 26. 21:36
 16/30 anonim ***** válasza:

Azért mert álszent ribizlik.. :)

Itt is mondják, való életben is, mindenhol ahol csak lehet, hogy a belső a fontos a külső nem számít bla bla, meg hogy a belső fog még. De a szomorú igazság, hogy ha még meg is fogta őket a belső de meglátnak és nem vagy jó pasi akkor mész a levesbe.

Persze ha egy jó pasi vagy és le se tojod őket, meg trágárul beszél velük és csak dugni akarsz , akkor is kellesz nekik.. :D Ez a vicc.

Szánalmasak a nők.

2015. aug. 26. 21:39
 17/30 anonim ***** válasza:
..ez egy ilyen világ sajnos. igen belsőre minden ember szép, mindenki egy megismételhetetlen csoda amit a mai világ szarba se néz, és ha nem tartozol a társadalom által ideálisnak tartott kategoriába ki vagy átkozva és felkötheted magad. szomorú tény, de ilyen a világ..
2015. aug. 26. 21:44
 18/30 anonim ***** válasza:
küldjél nekem egy képet,és megmondom miért. Lány vagyok.
2015. aug. 26. 21:53
 19/30 anonim ***** válasza:
75%
Nincs többé normális lány. Nem léteznek. Ne is próbáljatok meg keresni, ha nincs BMW-tek! Mindegyik ugyan olyan romlott kur*a! Undorító alja senkik...
2015. aug. 26. 21:58
 20/30 anonim ***** válasza:
Ezek az itteni rendes lányok olyanok mint Columbo felesége,már mindenki hallot rólla,de még senki sem találkozott vele.
2015. aug. 26. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!