Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek egy ilyen pasival? 24/f
Sziasztok!
Úgy gondolom, hogy egy viszonylag helyes, jófej, koromhoz képest sikeres pasi vagyok, de régóta gátlásokkal küzdök a gynecomastia (férfi mell megnagyobbodás) nevezetű "betegség" miatt. Ez csupán esztétikai probléma, és egy plasztikai műtéttel könnyen kezelhető, amit tervezek is a közeljövőben, vagyis jövőre.
Kb. ennyire súlyos mint a képen:
Titeket mennyire zavarna ez? Tegyük fel, megkedveltek egy pasit, esetleg beleszerettek, kiábrándulnátok belőle miután kiderül? Otthagynátok annak ellenére, hogy hamarosan kezelve lesz?
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Nem minden esetben hormonális probléma. Van, amikor alkati dolog. Edzéssel és étrenddel lehet rajta javítani, de ha valaki nagyons zenved tőle akkor érdemes a műtéten elgondolkodnia. Teljesen megváltozik az élete, több lesz az önbizalma.
Két napot kell kórházban lenni, kb. 3 hétig kellemetlen. 6 hét után már edzést is lehet folytatni.
Megéri, mert utána egész életedre le van a gond erről
Szia! Nálam sajnos nem (csak) alkati. Már próbálkoztam edzéssel elég durván toltam, bár volt némi javulás, de még csúnyább lett, mert igaz kisebb lett, de vékony testen még rosszabbul mutatott. :D
Jövőre én is műteni fogom. Kicsit félek attól, hogy utána újra kialakulhat, de figyelni fogok és műtét után teljes életmódváltást akarok. :) Edzés, egészséges étkezés, sör nélkülözése. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!