Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kerek lány vagyok, túlszexuali...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerek lány vagyok, túlszexualizálva érzem az alkatomat?

Figyelt kérdés

Kerek lány vagyok, és gyakran érzem, hogy akármit viselek, szexuális töltete van rajtam.

Ha elmegyek a barátaimmal szórakozni, akkor sem az aranyos fiúk jönnek oda hozzám túlnyomó részt, hanem olyan alakok, akik egyértelmű, hogy csak meg akarnak fektetni.

Mit tegyek? Nem akarok zsákokat hordani ettől függetlenül.

18L

2015. aug. 26. 15:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amikor volt rajtam nagyon rég pár kiló felesleg, én is ezt éreztem, h sok vagyok. mindenből túl sok volt nekem, túl nagy cicik, túl vastag combok, túl széles csípő és bármit vettem fel, túlzás volt rajtam. Egy sima pólóban is nagyon látszott, h nagy melleim vannak és irigyeltem a kis mellű bnőmet, akit csak úgy finoman, diszkréten bámultak meg, engem meg nyálcsorgatva, leplezetlenül. Hú, de utáltam azt az időszakot.
2015. aug. 26. 23:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Hordj olyan ruhákat, amikben nem szállnak rád.

Annak semmi értelme, hogy "de én a szexi ruhákat szeretem, azt mégsem akarom, hogy odajöjjenek hozzám". A szexi ruha azt az üzenetet közvetíti, főleg az egyszerűbb lelkületű férfiak számára, hogy "gyere ide". Nem te határozod meg a ruhák metakommunikációs jelentését, hanem a társadalom, és ezek a ruhák ezt az üzenetet közvetítik, kész, nem tudsz változtatni rajta.

Ennyi erővel azt is mondhatnád, hogy te szeretsz férfiaknak integetni, de azt már nem szeretnéd, hogy odajöjjenek, az integetésről viszont nem akarsz lemondani...

2015. aug. 26. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!