Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anya vagyok. Pici a gyerekem,9 hónapos. Apja még terhesen hagyott el. Milyen esélyem van társat találni?
A gyerekem apja volt az egyetlen ffi az életemben, szóval nem tudom hogyan kell ismerkedni, miről kell beszélni és hogy kell felhívni magamra a figyelmet.
Már 14 hónapja egyedül vagyok, nagyon magányos vagyok, jó lenne valaki, aki tudna szeretni, mellém bújni, kedvesnek lenni hozzám.
Hogy vagy hol találhatnék magamnak párt? Amikor kimozdulok itthonról a babával megyek és mindenkinek tök természetes, hogy neki van apja és nekem párom. Miért is gondolnának mást?
Szerintem simán van esélyed.
"Amikor kimozdulok itthonról a babával megyek és mindenkinek tök természetes, hogy neki van apja és nekem párom. Miért is gondolnának mást?"
Ez kábé az első ötperces beszélgetés alatt megengedheted, hogy kiderüljön. :)
Amiket írtak, vannak közöttük jó tanácsok, de ahogy átolvastam szintén egyedülálló anyaként, jó részük olyan amit könnyű mondani.
Tapasztalataim alapján tényleg fontos hogy próbálj meg nyitottan és életvidáman állni az élethez. Tedd egy picit rendbe a fejedben a dolgokat ha esetleg ilyen problémád lenne. Tényleg sugárzik minden emberről az életfelfogása és ha jobban belegondolsz te is szívesebben ismerkedsz vidám emberrel. :)
Másik ami fontos, hiába mondják sokan hogy nem annyira, az hogy tegyél meg a külsődért amit tudsz, más nem azért hogy te jobban érezd magad a bőrödben. Bár nem írtad van-e ilyen problémád, de egy terhesség után többnyire egy kis edzés nem szokott ártani. :)
Harmadik ami tényleg nagyon fontos, hogy már az elején tisztázd, te nem apukát keresel a gyerekednek hanem társat magad mellé. Persze attól még a gyerek veled együtt jár, de nem kell hogy úgy érezze kötelessége. Ha mégis úgy szeretné esetleg később, az csak jó. :)
Legyél nyitott, ne görcsölj rá és nagy kalappal!! :)
33 (egyedülálló) N
Nekem volt ilyen kapcsolatom, tök jól voltunk, a kicsivel is.
Aztán, pár év múlva anyukán kitört valami....
Szóval ne aggódj, persze, hogy van esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!