Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anya vagyok. Pici a gyerekem,9 hónapos. Apja még terhesen hagyott el. Milyen esélyem van társat találni?
A gyerekem apja volt az egyetlen ffi az életemben, szóval nem tudom hogyan kell ismerkedni, miről kell beszélni és hogy kell felhívni magamra a figyelmet.
Már 14 hónapja egyedül vagyok, nagyon magányos vagyok, jó lenne valaki, aki tudna szeretni, mellém bújni, kedvesnek lenni hozzám.
Hogy vagy hol találhatnék magamnak párt? Amikor kimozdulok itthonról a babával megyek és mindenkinek tök természetes, hogy neki van apja és nekem párom. Miért is gondolnának mást?
Hány éves vagy? Miért akartál már az elsőtől gyereket?
Szerintem neten ismerkedj, a fent említett ok miatt.
Végülis idősebb férfinél még lehet esélyed. Én veled egykorú vagyok, de nem tudnék gyerekes anyával ismerkedni. Tíz év múlva talán.
A neten próbálkozz és ne titkold el a gyerekedet.
" szerintem nem gáz ha terhes lesz az ember."
Nem, nem gáz. Max ha olyantól leszel az, aki csak dugni volt képes, és azután sz@rik a következményeire.
simán van esélyed
az ismeretségi körömben a legtöbb gyermekes anya talált tárast, még a gyerekek ellenére is
amit ajánlani tudok az az h legyél mosolygós vidám és nyitott
netes társkeresés esetleg, de ott figyelni kell nagyon mert sok a olyan pasi aki csak szexet akar nem kapcsolatot, ellenben gyorsabban tudsz szűrni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!