Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűntek a hosszabb (5-10 cm) hajú srácok? Csak felgumizott felnyítrakat latok mindenhol?
Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 00:24
1/9 Kenzo Tenma válasza:
Nekem még attól is hosszab, kb 20-25 cm.
2/9 anonim válasza:
Az 5-10 neked hosszú? :D
Amúgy az a ratyi fazon amit írtál, tényleg über gáz és **zis...
4/9 anonim válasza:
Régen annyi volt, de mostmár fél méteres :D
6/9 anonim válasza:
Már nekem is lassan a hátam közepéig ér :D
7/9 anonim válasza:
184cm / 54 kg vagyok. Hosszú, természetes, enyhén hullámos gesztenyebarna a hajam és elég lányos vonalaim vannak, még az arcom is nőies. Változatosan hordom a hajam és kb 4 éve nem voltam fodrásznál. Ha lófarokban hordom a hajam az emberek fele nőnek néz. 30F (.., de inkább 19-24-nek tippelnek ;) ) Az 5-10 cm-es haj teljesen rövidnek számít.
8/9 anonim válasza:
Nekem 12-15 cm. Szőke vagyok, 197 cm magas, átlagos testalkatú, 21 éves.
Gyakorlatilag minden barátomnak vagy hülyén kinéző felnyírt, vagy katonásan rövid pár centis, vagy teljesen kopasz.
De pont emiatt tetszem sok lánynak, hogy nekem nem ilyen átlagos hajam van, mint a legtöbbnek.
9/9 A kérdező kommentje:
Örömmel látom, hogy vagytok még rendes számmal :D akkor úgy tűnik, csak az én városomban halt ki minden ilyen srác :D
2015. aug. 23. 00:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!