Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok a fúkkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok a fúkkal beszélgetni?

Figyelt kérdés

Van 2 fiú haverom velük még el is tudok beszélgetni de mikor ismerkedésre kerül a sor akkor nem tudom mikor kérdezzek tőlük.

Alapból csendes, félénk lány vagyok lehet ez is közrejátszik benne.

Bár még sosem randiztam a neten sem tudom miről beszéljek a fiúkkal?

Vagy csak egyszerűen unalmas vagyok ezért nem tudok beszélgetni a fiúkkal.

Miről lehetne velük beszélni?

23/L

2015. aug. 21. 11:29
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Olvass, hogy legyen témád
2015. aug. 21. 11:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem muszáj kérdezz-feleleket játszani.
2015. aug. 21. 11:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugyan úgy kéne beszélgetned az újonnan megismert fiúkkal, mint a két fiú haveroddal.
2015. aug. 21. 11:44
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
Beszélgess velem
2015. aug. 21. 11:49
 5/8 anonim ***** válasza:
31%

Íme pár jó első mondat a nő részéről:

"Mi a kedvenc Torrente idézeted?"

"Szerinted is túl feszes a nadrágom?"

"A World of tanksben hogyan duelezzek egy autoloaderes francia ellen?"

"ki nem állhatom ezt az újhullámos feminista retorikát, melyet olyan szívesen tesz magáéval a liberális sajtó..."

"Mennyire ciki már, hogy Augusztus végére újra kiesett az összes magyar csapat az európai kupaporondról?"

"El tudnád nekem magyarázni, mi az értelme a MAC addressnek?"

2015. aug. 21. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

"A World of tanksben hogyan

duelezzek egy autoloaderes francia

ellen?"

Ez jo kerdes mert ha a fiunak fogalma sincs akkor legalabb tudhatja a lany, hogy nem egy jatekorult zombival akadt ossze...

2015. aug. 21. 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Az a kérdés még azért is hasznos, mert a "franciából" meg az "autoloaderből" burkoltan át lehet kötni az orális szex témakörére, ha úgy alakul...

Amúgy én egész biztosan ledöbbennék, ha egy csinos kocka lány elkezdené nekem ezeket magyarázni. Esküszöm, hogy kiváncsi lennék a csaj minden rezdülésére ezek után.

2015. aug. 21. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Arról beszélgess, ami érdekel - akár velük kapcsolatban, akár tőlük függetlenül. Hogy táncolni szeretsz, hogy milyen volt a napod, hogy mi érdekel a szakmádban, amit tanulsz/csinálsz, hogy szerintük mit lenne érdemes csinálni, hogy ettek-e már thai kaját, hogy nicsakottegydöglöttgalamb.

De amúgy néha nagyon jó hallgatni is együtt emberekkel. Ha pedig őneki ez nagyon nem megy, akkor még az is kiderülhet, hogy ő is zavarban van :-) Ez egyrészt adhat neked némi önbizalmat (nem te vagy béna, ez mindenkinek nehéz), másrészt pedig ez is jó téma: hogy miért kell folyton beszélni, hogy amúgy jól érzitek együtt magatokat akkor is, ha épp nincs semmi stb.

2015. aug. 21. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!