Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt miért csak olyan emberek vannak, akik privátba beszélgetni akarnak például szexről?
Az olyanoknak, akik szexuális tartalmú szövegeket küldözgetnek, általában semmi más élvezetük nincs és így tudnak csak a másik nemmel bármilyen kapcsolatba is kerülni, máshogy képtelenek.
Akik rendesen ismerkednek, azoknak meg azért jó, mert itt könnyebb megnyílni, több emberrel tudsz ismerkedni, mint az életben és egy kevésbé extroverált embernek sokkal több az esélye.
Nekem is szoktak irogatni szexuális töltetű privátokat, csak nem értem minek, mi ezzel a céljuk... Én az ilyenre vagy nem válaszolok, vagy ha épp idegesebb pillanatomban kap el az illető, akkor szépen finoman elküldöm a francba :D
De van olyan is, aki viccesen próbálja előadni és nem ilyen bumm a közepébe stílus, akkor van hogy 3-4 privát erejéig elviccelem én is a dolgot, nevetek egy jót, aztán továbblépek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!