Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőknek nem számít a pénz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek nem számít a pénz és a külsőségek, akkor miért csak a sportos, szépfiúk vagy a vagyonosak kaphatják meg a csinos nőket?

Figyelt kérdés

45 éves vagyok. Saját és barátaim tapasztalatából kimondhatom, a nőknek igenis a pénz és a külsőség számít csak!

Kamaszoknál persze még más a helyzet, de 25 feletti hölgyeknél egyértelműen ezek dominálnak a párválasztásnál.

Több barátom elvált, (én magam is) néhány még a házasságig sem ért el. Mind becsületes, dolgos ember, káros szenvedélytől mentesek. Nem gyagyák, nem ratyik, nem melegek. Két alapvető problémájuk van, nem gazdagok és nem úgy néznek ki, mint a fiatal Jean-Claude Van Damme. Ha sikerül is összejönnie a mai férfiaknak valakivel, akkor ezen okok miatt hagyják el őket. Szinte minden alkalommal egy szépfiú vagy egy jómódú pasi a harmadik fél, aki miatt lelép a nő az oldalukról. :-(

Jómagam szintén megéltem ezt többször is! :-(

2015. aug. 21. 00:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
93%

Törpicsek, elmesélek neked egy sztorit. Engem sokféleképpen meg lehet hódítani, két dolog van, ami fix, hogy soha nem fog bejönni:

1. Ha a férfi azzal kérkedik, mekkora van neki, és milyen nagyszerűen működik

2. Ha a férfi azzal próbálja magát fényezni, hogy az én aktuális páromat leszólja, és elismétli ezerszer, ő mennyivel jobb nála.

Jelenleg elég sokan próbálnak engem e két módszer valamelyikével, vagy ezek kombinációjával levenni a lábamról.

Nem lehet, hogy valójában a nőket annyira nem izgatja ez a jómódú szépfiú szerep, csak a férfiak úgy gondolják, ezzel biztos, hogy célt érnek? Csak mert én legalább fél éve minden egyes nap ugyanúgy utasítok el mindenkit, és még mindig nem fogták fel, hogy ez az út, nem az, ami felém vezet. Egyszerűen hiába beszélek nekik, még mindig ott tartanak, hogy ők mekkora férfiak, és mekkorábbak, mint az én párom. Hiszik, hogy ezzel célt érnek. Nem lehet, hogy ti meg azt gondoljátok, pénzzel meg sármmal lehet CSAK célt érni? És ezt elhitetitek magatokkal, majd amikor célt értek vele, akkor jól megmondjátok, hogy "naugye". Ennek van létjogosultsága?

2015. aug. 21. 23:53
 22/24 anonim ***** válasza:
82%

Szia! Megértem h keseregsz, de gondolom jelen helyzeted a te hibád is..lásd elvált vagy(miért is?), és nem vagy népszerű a nők körében..hány éveseknél próbálkozol? húszas, harmincas negyvenes?? mert nem mindegy..neked egy 40-50 közötti társ kellene, vagy olyan aki lelkileg legalább annyira érett..

Milyen egzisztenciájú és végzettségű nőknél próbálkozol? neked milyen van? mert lásd be nem mindegy..persze vannak esetek amikor egy orvosnő egy 8 általánost végzettel jön össze, de akkor az a férfi valamiben kiemelkedő mégis..

Csinosság pedig mindkét féltől elvárt legtöbbször..

szóval nem mindegy kiknél próbálkozol, leginkább elvált nőknél kellene hisz te is az vagy..

2015. aug. 29. 17:26
 23/24 anonim ***** válasza:
32%

Uhh..de nagyon tudtok érvelni nőcskék. Az én tapasztalatom azt mutatja, hogy egész átlagos nőknél már elég magas a léc. Sose kerestem bombázót, mégis a média a kencefice reklámok és a gagyi öntömjénző nevelés olyan önbizalmat és ezzel együtt igényt adott a mai nőknek, hogy szinte képtelenség megfelelni. Pénzéhesség, követelőzés. Röhej, de bizonyos anyagi szinten túl már nem szempont a külső... Lehetsz egy dagadt, tartály képű xar is,csak "biztonságba" legyen a nő. Nézzetek szét bárhol. A szépfiúkat szeretőnek, mutogatni való majomnak tartják, a gazdagokra jó egy idősebb xarzsák is - ha éppen nem jön össze a kettős csoda álom. De ha nem sarkosítjuk le ennyire, akkor is első szempontok között szerepel a pénz meg persze a külső... Pasiknál? Magamról és ismerőseimről tudok nyilatkozni. Örülünk, ha egy felvállalható, átlagos helyes nőt kapunk, aki hozzánk ragaszkodik, nem az elképzelt álomvilághoz. Mi pasik lehet disznók vagyunk, mert néha egy jó csecs vagy popsi alapján kategorizálunk, szeretjük a nőies dolgokat.. de még mindig etikusabb, mintha pénzéhes krvák lennénk. Nők másik fele ugyancsak pénzéhes, de megteremti magának. Pfff... Nekik meg sose jó senki,legtöbb egyedül fog megöregedni. Néha szex valakivel, pasikkal ellentétben nagyon kevesen osztják meg amilyük van. Persze közhely közhely... Mindenki felvan háborodva, hogy ő nem ilyen. Lúzer nem vagyok. Nekem voltak hosszú kapcsolataim, van párom. Mégis úgy vélem a pénz körül forog az agya. Volt akinek nem akörül forgott. Általában a külsővel volt arányban. Csak az a kérdés: mekkora okádék

bányarém gagyi nőt kell összeszedni ahhoz, hogy ne számítson ennyire gusztustalanul a pénz? Nem vagyok csóró, átlagos keresetű.. Sőt ronda se. De mégis zavaró. Nincs annyi herceg a világon, amennyi királylány keresi csodálatos hercegét... :-D

2019. júl. 9. 05:21
 24/24 anonim ***** válasza:
39%
.. Amit még hozzátennék, hogy munkámból kifolyólag rengeteg fickót ismerek, akik jelenleg "tökösek", de ha egy suzukibol szállnának ki, nem premium autóbol, akkor a jelenlegi barátnőjük harsányan kiröhögné őket. Igazából az a határozottság és magabiztosság, amit legtöbbször keresnek a nők, azt bizony csak a pénz adja meg, semmi más. Persze vannak népcsoportok, ahol megy ez 3 ezer forinttal a zsebben is :-D De ez másik történet. Az evoluciós gagyi feminim blog elmélet miszerint a nő keresi az "erős" férfit, aki mellett biztonságba hoz utódot - rizsa. Legtöbb nő magának akar pénzt, sőt legtöbbje már gyereket se szeretne, mert önző. Pff.. de egyszerű lenne, de ennek gyakori ellenpéldája, amikor a nő tinikori eszementségében szül nem egy gyereket egy fszfej vidéki senkiházinak. Szóval "logic" nincs. F/42
2019. júl. 9. 05:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!