Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van több tetovált nő, mint férfi manapság?
Nem tudom... biztos ettől érzik magukat egyéniségnek. Legalábbis ma a nonkomformizmus a divat.
Szerintem egyébként egy művészi színvonalú tetkó bárkin szép: férfin és nőn egyaránt.
Én akárhányszor voltam szalonban tetováltatni csurig volt pasikkal, és csak én meg a tetoválóm tetszelegtünk a másik nemből. Szóval már abban a kis helyiségben megdőlt ez a kijelentés.
Lehet azért mert nő vagyok, de én egy csomó tetovált férfit látok. Nem vettem még észre, hogy kirívóan eltolódna bármely nem irányába a ráta.
De ez egy tök jó felvetés. Valószínűleg jelenleg is millió tanulmányt folytatnak a társadalomtudósok, hogy felfedjék az okát, illetve következményeit a jelenségnek. Büszke vagyok arra, hogy az én generációm ilyen sokszínű lesz. Mi a mai világ szlogenje? Önkifejezés. Nincs annyi (ismert, tanult) szimbólum, mint ahány egyéniség. Így érthető, hogy X millió ember rakat magára kis háromszöget és Y millió ember pedig karikát. Ez nem azt jelenti, hogy tucatcsicska ember, akinek nincsenek önálló gondolatai. Épp ellenkezőleg kreativitás. Egy szimbólum, végtelen számú jelentéssel. Fantasztikus.
Plusz ez lehet megnyugvást ad a tetoválás ellenes személyeknek. A létezés minden területén felmérhető egy görbe. Jelenleg ismét felfelé kúszik ez a szubkultúra, de hamarosan elér egy csúcspontot, ami után ismét leszálló ágazatba kerül ez az önkifejezési mód. Tehát nem marad így. Valószínűleg a mi gyerekeinkre már nem lesz ilyen fertőző hatással.
Semmi sem képes stagnálni, és ami növekszik, az egyszer csökkenésnek indul. És fordítva. Körforgás.
barátnőmnek full sleeve tetoválása van, pedig fogorvos. Amikor dolgozik fehér hosszú újjú ruhában van de volt már hogy rövid újjúban, páciensei közül senkit nem zavar. Nekem csak a felkaromon van, illetve a felkarom belső felén, én építész vagyok.
Tetoválás és tetoválás között hatalmas különbség van de ezt sokan képtelenek megérteni, egy kalap alá vesznek minden tetoválást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!