Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van több tetovált nő, mint férfi manapság?
Én sem értem. Olcsóvá teszi a nőket. Legalábbis a szememben.
Nagy divat lett sajnos. Még nagyon kedves, aranyos, okos fiatal 18-20 éves lányok is tele vannak velük. Olyanok akiből nem nézné ki az ember...
Nyilván lejön, hogy nekem nem tetszik. Persze ez csak az én véleményem. :)
Nem egy tetkitol, lesz vki ocska, hanem az ilyen gondolkodastol. De az igazi tetkosok magasrol szrnak masok velemenyere, helyesenis.
Udv, egy nem tetkos lany.
6-osnak igaza van abban, hogy a nőkön általában jól/jobban látható helyen vannak a tetoválások. Pasiknak sokszor olyan helyen van, ami kevésbé látható, de szerintem nem több a tetovált nő, mint pasi.
Másrészt szerintem egyáltalán nem undorító, se nőn, se pasin, nem ez határozza meg azt, hogy ki milyen ember, szóval ez az előítélet sok ember részéről nem értem mire jó. Persze, amikor valaki már tetőtől-talpig ki van tetoválva, az nekem is sok, de alapból szeretem a tetkókat, én is akarok majd. :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!