Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell évekig gyúrnom ahhoz, hogy legyen csajom?
Én nem mondtam, hogy ilyet akartam, csak kérdezted milyen szerintem egy szép test. Na ilyen.
Ami a 25ös képen van az a melleket leszámítva teljesen átlagos, semmit sem sportol, a karja, válla teljesen nyeszlett, nincs semmi feneke az is látszik és a hasa sem egészen lapos.
Nyugodtan kezdj el gyúrni, óriási kamu, hogy nem számít. Tavaly tavasszal 64-65 kg voltam, az összes lány visszautasított, egyből ment a lekoptatás, jobb esetbe finoman, rosszabb esetben kinevetve/megalázóan. Emberszámba se vettek röviden.
Most 82 kg vagyok,nem kiemelkedő, de az átlagnál jobb vagyok (Ők mondták). Lám, egyből szóba állnak velem, nem csak én beszélek hozzájuk, hanem vissza is kérdeznek. Arról nem beszélve, hogy edzés után, mikor be vagyok durranva, nem egy lány nézett már hosszasan utcán, buszon...
Mielőtt jönne a szokásos ütőkártya, a kisugárzás: arcom marhára nem változott, öltözködési stílusom ugyanaz maradt, viselkedésem, kommunikációm, érdeklődési köröm, értékrendem minden ugyanaz, csak jött fel egy kis izom.
Amúgy mennyire vagy vékony jelenleg? Lehet, hogy csak beképzeled magadnak. Én is vékonynak látom magamat még mindig, pedig családtagok, barátok, haverok, lányok is mondták már, hogy nem vagyok az.
24/F
Akkor nekem azért van vékony barátom, hogy hihetőbb legyen mikor hazudok? :D Jajj srácok, azért mert pár ribizli lekoptat, nem az összes csaj bunkó.
Amúgy #37 igenis a kisugárzásod lett jobb. Gondolom elhiszed magadról, hogy végre jól nézel ki, magabiztosabb vagy, és ez nagyon sokat jelent. Sok ilyet láttam a fiú haverjaim között. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!