Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell évekig gyúrnom ahhoz, hogy legyen csajom?
istenem.. annyira unalmas már.
van olyan akinek a vékony tetszik, van olyan akinek a mackós, van olyan akinek a szálkás, van olyan akinek a kigyúrt...
de VALÓSZÍNŰLEG egy betegesen sovány/kövér nő nem fogja ELVÁRNI hogy a pasijának kidolgozott teste lenne.
ha meg 10/10es testű nő kell akkor tegyél érte.
bár egy ilyen picsogó 'pasi' szerintem senkinek nem kell
25
ezt a képet sose értettem. aki szerint ennek a lánynak csúnya arca van az hülye.
egyszerűen hülye fejet vág, rossz a szemüvege és a haja sincs megcsinálva. így mindenki bénán néz ki
A vékony magas pasik a legjobbak szerintem. A legtöbb barátnőmnek vékony pasija van.
Amúgy szerintem meg a pasik sokkal válogatósabbak...
De ideje lenne felfogni, hogy valakinek a kigyúrt tetszik, valakinek a sovány, valakinek a mackós. Hacsak nem NAGYON extrém a külsőd, akkor nagy esélyed van rá, hogy találsz olyat akinek tetszel. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!