Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális szingli nőként, mért nem engem találnak be mért a foglalt nőket?
Figyelt kérdés
Van pár férfi kollégám fiatalok, szinglik, mind a 4 a foglalt női kollégákat kóstolgatja, kb. 8 nő van aki fiatalabb 4 körül folyton legyeskednek. Amugy csak én vagyok szingli jelenleg nők közül. Mindegyik nőt akar, én még se jöhetek szóba, de miért? Velem mi a nyavaja baj van? Ha külön beszélgetek velük nagy ritkán, mert mindig nekem kell kezdeményezni, totál normálisan elbeszélgetünk, együtt mégse jönnek oda hozzám hülyéskedni. Velem totál komolyak, pedig a többi csaj se poénosabb persze, h én is poénkodnék akkor ha odajönnének, nem vagyok se savanyú ubi, se karótnyelt, se ronda, se ribi, egy tök normális nő vagyok úgy érzem.2015. aug. 18. 21:38
21/21 anonim válasza:
A többi talán tud helyesen írni.
Egyébként berántott valamelyik a ruharaktárba, vagy tovább játszottad a szűzlányt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!