Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális szingli nőként, mért nem engem találnak be mért a foglalt nőket?
Mennyi idős vagy?
Nem volt még kapcsolatod?
Ha egy embernek (legyen az férfi, vagy nő) rendben van a szexuális élete, az bizony lerí róla: a nő sokkal inkább látszik nőnek, a férfi pedig férfibbnak.
Fényesre vannak kefélve, no. :)
A Kérdezőről csak annyit tudni, hogy 21:38-kor kiírt egy kérdést, majd 21:54-kor reagált a válaszokra.
Hogy a kettő közt, illetve azóta alszik-e vagy vacsorál, vagy bambán néz maga elé, vagy egyáltalán elment-e a levél a postaládájáig: nem tudjuk.
Szerintem a foglalt nők lazábbak a férfiakkal, hiszen nem akarják megfogni őket. Ettől pedig a férfiak is feloldódnak az adott nők társaságában.
Biztos, hogy valahogy megváltozik egy foglalt nő kisugárzása, én például a minap átszellemült arccal jöttem hazafelé a barátomtól, és félúton leszólított egy korombeli pasi. Korábban nagyon ritkán szólítottak le utcán, valószínűleg sütött rólam, hogy nem vagyok híve ilyenfajta ismerkedésnek.
A férfiaknak sok biztatás kell, hogy kezdeményezni merjenek. Nagyon sok. Én már rájöttem, hogy amit mi nők jelzésnek szánunk, az nekik semmi.
Magamban jót mosolyogtam, amikor a barátom közölte, hogy milyen jó, hogy ennyi biztatást kapott, mert így mert kezdeményezni... hát én ezt úgy éltem meg, hogy szinte letepertem, hogy kezdeményezzen, de ő mégis úgy éli meg, hogy ő lépett felém, mert kapott jeleket. :)
Esetleg nm jössz be nekik.
(bocs nem olvastam az előző hsz-eket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!