Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az h a férfiaknak a ribik jönnek be? A normális lányokat meg letojják? 25/nő
Figyelt kérdés
2015. aug. 17. 18:28
21/41 anonim válasza:
én a normális nőknél probálkozom álltalában de mindig kiderül hogy foglaltak ! akkor ez hogy is van? inkább az a bajod hogy téged nem vesznek észre a férfiak
22/41 A kérdező kommentje:
nekem pl 35-40es pasi korosztály jön be!!korombeli sose volt igy én máshogy látom a dolgokat!!
2015. aug. 17. 18:50
23/41 A kérdező kommentje:
általánosságban tettem fel a kérdést!!nem magamrol!!de képzeld el van nem egy olyan srác akivel talizok stb...de ha nincs meg a szikra..vagy nem tudok vele beszélgetni és csak a b..i teloját nyomkodja na meg az exét hallgatom kivagyok...
2015. aug. 17. 18:52
25/41 anonim válasza:
"nekem pl 35-40es pasi korosztály jön be!!korombeli sose volt igy én máshogy látom a dolgokat!!"
Na, itt a baj. Ők pontosan tudják, hogy a huszonéves lányok nagyon éretlenek, nem lehet őket komolyan venni, ezért csak szexre jók. Ezért inkább azt választják, akit könnyebb megdugni.
26/41 anonim válasza:
Őket látni, ők vannak porondon, velük könnyebb kapcsolatot teremteni, nem bujkálnak, szinte mindenhol megtalálhatók.
Akit te normális nőnek mondasz, azokat a nőket nehezebb megközelíteni, nem is hagyják magukat megközelíteni,bujkálnak, egy egész Schindler listájuk van, és még jeleket sem nagyon adnak.
magyarul könnyebb
27/41 A kérdező kommentje:
nem hiszem !! az előző pasim 40 éves volt én meg 23 voltam mikor összejöttünk!! és nem a korkülönbség miatt mentünk szét, hanem azért mert uralkodott rajtam meg féltékenykedett !!
2015. aug. 17. 19:01
28/41 anonim válasza:
A "ribi" vissza mosolyog és kedves. Márha a perfekt angolommal szólítom meg, amúgy elküld a fenébe.
Persze reggel már magyarul zavarom ki a lakásból.
29/41 A kérdező kommentje:
igen de ez a lányok/nők hibája..a legtöbb pénéhes és nem veszi észre a jo dolgokat!!attol h valaki nem gzdag v nincs lakása még értékes ember lehet..de sajna már csak a magamutogatás van
2015. aug. 17. 19:21
30/41 anonim válasza:
Ne haragudj, kedves kérdező. De, te beteg vagy! 23 évesen 40 éves "pasi"? Megjegyezném: a nőnek férfi kell, a lánynak pasi, esetleg pasika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!