Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magas IQ vonzó még a lányok/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas IQ vonzó még a lányok/ nők számára? Vagy már más világot élünk?

Figyelt kérdés
22/F
2015. aug. 17. 15:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem, önmagában a magas intelligencia nem jelent semmit. Az nem jelenti azt, hogy művelt és szórakoztató is vagy, ami sokkal fontosabb és akár átlagos IQ-val is elérhető. Szakmai sikereket sem garantál. Különleges képességeket sem biztosít számodra. Önmagában csak egy szám, ami nem határoz meg.

Meg itt vagyok én élő példának, hiába van magas intelligenciám, ha az EQ-m valószínűleg a béka hátsója alatt van. Gondolom ez senki számára sem vonzó vagy kívánatos - bár nőket még nem próbáltam felszedni, ez tény, de a férfiakat hosszú távon nem nyűgözi le, az biztos.

És mielőtt nagyon elszállnál magadtól, elárulom neked, hogy a nyilvánosság számára elérhető mensa teszt nagyon fals és hamis eredményt ad. Nem mér mindenre kiterjedően és kicsit felfele csal az eredménnyel is. Átlag alatti eredményt nagyon kevesen érnek el, átlag felettit jóval többen, tehát tulajdonképpen ki sem jön az átlag - bár ez nem reprezentatív megfigyelés eredménye, ezt is elismerem. Mielőtt kikiáltod magad zseninek és ettől hasra is esel, végeztess el egy valódi mérést - na nem mintha egy átlagos eredmény szégyen lenne, vagy átlag alatt nem lehetne boldogulni az életben.

2015. aug. 17. 17:27
 12/22 A kérdező kommentje:
Jah, azt elfelejtettem mondani, hogy helyes is vagyok.
2015. aug. 17. 18:11
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én elszállva magamtól, csak leírtam a tényeket.
2015. aug. 17. 18:12
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha a magas IQ lenne a vonzó, akkor mindenki a kockákkal akarna járni és a BMW bőgető suttyók lennének az örök szinglik. A Big Bang Theory pont arról szól, hogy a társadalom azt plántálja bele az átlagnál okosabb emberekbe, meg úgy amblokk a társadalomba, hogy intelligensnek lenni ciki és csak a sudribunkó parasztok tudnak érvényesülni. Hasonlítsuk csak össze Sheldon-t és Joey-t a Jóbarátokból. Az előbbi egy végtelenül művelt figura, aki látszatra ugyan aszexuális, azonban számára a valós vonzerőt az intelligencia jelent, csak épp nehezen talál valakit, akire illene a szánere és szeretni tudná, arról nem is beszélve, hogy a környezete ufónak hiszi és megbélyegzik, mert nem értik, ellenben Joey egy végtelenül ostoba figura, aki kb. annyira bonyolult, mint egy zacskó szárazbab, de, mivel aránylag jóképű, ezért ez el van nézve neki és boldogan töcsköli a nőket . A sitcom lényege, hogy teljesen hétköznapi emberekkel operál
2015. aug. 17. 19:03
 15/22 anonim ***** válasza:

Nekem nem igazán. Az a bizonyos józan paraszti ész, a rátermettség, talpraesettség, nyitott gondolkodás, jó humorérzék fontosabb.

Az IQ nem feltétlenül határozza meg, hogy boldogulsz az életben, vagy mennyire lehet jól elbeszélgetni veled.

2015. aug. 17. 19:21
 16/22 anonim ***** válasza:

A netes adatokra ne adj azok egyfajta sablon ra vannak programozva.

Tudom!

De a kérdésedre válaszolva am se az iqdra támaszkodva keress nőket...

nekem is mérték egy német melomiatt egéssz jó lett de nem igazán izgatott a dolog, mert én úgy vettem észre, hogy fontos az ösztönösség is. De ha magas is az iq ud az azért lesz befolyással a kapcsolataidra mert sokra viheted persze csak ha szorgalmasan építgeted a céljaid.

2015. aug. 17. 21:43
 17/22 A kérdező kommentje:
Utolsó: Nagyon is szorgalmasan. De én úgy értettem ezt a kérdést, hogy jóképű, sportos, magas is vagyok mellé.
2015. aug. 17. 22:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Valami baj csak van veled (vagy az igényeiddel), ha magas vagy, sportos, helyes és intelligens, mégse kellesz senkinek.
2015. aug. 17. 22:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem csak hogy vonzó, elvárás!

Legalábbis az én részemről.

2015. aug. 18. 01:07
 20/22 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, én is megcsináltam a mensa tesztet, az alapján 125 feletti IQ-m van.

Szerintem teljesen átlagos intellektusú vagyok és ez alapján ilyen fiúkkal is jártam eddig. Nem az IQ nagysága alapján választottam.

2015. aug. 18. 06:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!