Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy közmunkás srácnak lehet barátnője?
Persze, hogy lehet.
Marhára nem számít, hogy PER PILLANAT mivel keresed a kenyérrevalót.
Megbántani nem szeretnék egy közmunkás-nőt sem, de úgy látom nem sok tanult +értelmes van közöttük,/most nem egyetemi végz.re, nyelvtudásra gondolok/,
Jó esetben köszönnek nekem, meg nem kötözködnek velem, egyébként nem igen ismerkednek, mert nagyrészük tele van gyerekkel, +férje is van, vagy élettársa, de ha mégsincs, akkor nem is kell neki, a csúnya meg a buta pedig nekem se kellene, viszont.
Az éremnek persze 2oldala van, ha nekem mégis tetszik egy 40es korosztályból, na az biztos válogatós lesz, pl.ha irodán, vagy raktárban dolgozik,na és természetesen nem nézi ki belőlem hogy 2szakmám van, meg 12milliós házam, ha egyáltalán szimpatikus vagyok neki.
Ami manapság nehéz ügy.
Sokan nem ismerekednek , mert úgy vélik ez ciki, mások azt gondolják nem illik egy közmunkás csajt leszólogatni, az utcán pláne, mert az munkahely elvesztésébe is kerülhet.
Hátha neked is jut egy dolgozó lány, persze másutt, avagy az is lehet be kell érned a fiúkkal.
Sok fiatal magányos srác szaladgál, barátnő kapcsolat nélkül...
12/25#, nek, nem jó mindig álltallánosítgatni, de azért 48évesen, néhány évtizedes tapasztalattal a hátam mögött, azt kell mondjam igazad van.
A mai nők nagyrésze felszinesen gondolkozik, és vagy csak a külsőt nézi, vagy azt milyen kocsid van, mennyi pénzed lehet.
Nagyon meglepődtem, mikor párnapja bementem a közmunkás irodába, ahol 5-6fiatal 25-35év közötti, érettségizett tanult nő dolgozott, és egyetlen egy sem fogadta a köszönésemet,
Hangos jó napotra semmi válasz, jött.
Talán azért mert koszos kék melós nadrágban voltam, vagy csak azért mert felsőbbrendűeknek képzelik magukat, mindenesetre elég tiszteletlenek voltak, szerintem..
Ilyen világot élünk..sajnos
Esélyes,hogy egy időre én is odakényszerülök.
Mellette pedig egyetemre járok. Munkát találni nem könnyű, egy (jelenleg) érettségivel, vagy ha olyan helyen laksz ahol nincs viszonylag több lehetőség..
Gondolom te sem közmunkázni akarsz életed végéig.:)
Itt egyik válaszoló pedig jól mondja, irodába is kerülhet közmunkás.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!