Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy közmunkás srácnak lehet barátnője?
Szerinted? Nem igazán lehet sajnos,a nők felszínesek,szóval hiába áltatjátok itt szegényt...
Van rendes munkám,dolgozom, átlagos kinézet megvan,öltözködésre is odafigyelek,kedves,udvarias,értelmes férfi vagyok.
Bármiről lehet velem beszélgetni.
Ennek ellenére egyetlen nő sem adott soha esélyt sem,még beszélgetésre sem,randiról már nem is álmodom.
És miért? Mert nem születtem helyesnek,és nem alázom a porba a nőket...
Szóval persze nyugodtan áltassátok őt,hazudjatok önmagatoknak is,felőlem... Majd az élet jól elkeni,és megtanulja a valóságot.Csak minek hitegetni...
24/F
Nem favágó,és semmi ilyenre nem kell gondolni...
Mérnök vagyok, képzeld el. :)
Igen, lehet. Egy értelmes nő megérti, ha nem találtál más munkát, sőt értékelhető, hogy hiába nem a legjobb munkahely, de becsületesen dolgozol. Például számomra az a legpozitívabb tulajdonság, ha valakinek vannak céljai és próbálja elérni őket, álljon most akárhol is ebben a folyamatban.
Én pillanatnyilag egyetemre készülök, mégis a nyáron nagyon megtetszett egy közmunkás srác,csak köszönő viszonyban vagyunk, de szívesen megismerkedtem volna vele, kár, hogy eddig még nem vett észre. Pont munka közben láttam először és volt benne valami vonzó ahogyan csinálta, de emellett nagyon udvarias és kedves férfi:) Szóval szerintem egyáltalán nem számít a munkahelyed, csak legyenek terveid a jövőre nézve, sok sikert a csajozásban:)
18/L
#12 én egy senki vagyok, és mégis voltak jócsajok, akik talán kedveltek, vagy szerettek, bár fogalmam sincs, de velem voltak, az biztos. És én még csak közmunkás se voltam! :D
Nem ezen múlik, nem is kell alázni a csajokat, ezeket a hülyeségeket honnan szeded? A hp-kat talán, de ha normálisabbat keresel, azokat nem. Sőt a hp-kat se kell, azok maguk hódolnak be az előtt a ffi előtt, aki bejön nekik, vagy ha esetleg pénzesnek látják. Ez a verziójú csaj akkor se kellene, ha szét akarna robbanni a tököm a sok anyagtól, na jó, akkor talán jól a hajába spriccelnék. :D
Lehet,igen!
Sok sikert kívánok!
én egyetem utáni de még az első melóhely előtti időszakban állás nélkül voltam. a lányok első kérdése az volt hogy hívnak a második az mivel foglalkozom....nos a második válasz után talán mondanom se kell filmszakadás történt.akik 10 év alatt végezték el az 5éves egyetemet azok mindeközben non-stop falták a nőket mert az "egyetemre járok" mindig jó szöveg (és hosszú ideig kitart a szavatossága)
rádtérve:ha azt hazudod egyáltalán nem csinálsz semmit a magad útját járod "life is life" akkor a laza csajoknál még jó lehetsz.
az őszinte szöveg némely rendes lánynál lehet hogy bejön de a lány szülei vagy haverjai azaz a környezete helyette is "behúzza a kéziféket"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!