Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lúzer társaim. Milyen érzés, hogy más szexel töménytelen mennyiségben, kapcsolatban van, boldog, amíg nektek gyakorlatilag életetek sincs?
21: friss egyetemista punci vagyok, nem is rossz bőr igazán, aztán a párom mégsem milliomos, nincs 100-120 milliója raktáron, sem nyaralója vagy bömmere, sőt, edzőterembe se jár, van egy kis sörhasa.
Aki pénzzel és külsővel akar csajozni, az készüljön fel rá, hogy olyan lányokat is tud csak összeszedni, akinek ez a fontos. Azaz, hogy simán lecseréli, majd ha talál egy jobban kinézőt vagy gazdagabbat, a kapcsolat maga is felszínes lesz, mint a benne szereplők maguk, és valószínűleg a kiszemelt lány sem lesz túltöltve belső tartalmakkal. Ezt kapod azért, ha semmi mást nem tudsz felmutatni, csak jó külsőt és anyagiakat. Nem tudom, vajon ezt képzeli-e el mindenki (hosszú távra), amikor azon siránkozik, hogy magányos és szerelemre vágyik. Én azt megértem, hogy rövid ideig vonzó lehet a dögös, fullos csaj, feszes műmellekkel és hosszú combokkal, de ha csak ennyit tud beleadni a kapcsolatba a lány, abból nem lesz se boldog holtomiglan-holtodiglan, sem kiteljesítő párkapcsolat. De értelmes lányt, tudod, akinek igénye van az intellektuális kihívásokra, kalandokra, törődésre, érzelmekre, satöbbire, azt valószínűleg pusztán külsővel és anyagiakkal nem fogod megnyerni.
"Aki pénzzel és külsővel akar csajozni, az készüljön fel rá, hogy olyan lányokat is tud csak összeszedni, akinek ez a fontos."
Mert csak olyan lányok léteznek.
23: ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye alapon ha te csak ilyen lányokat látsz szerte a világban, akkor alaposan át kéne gondolnod, vajon mégis, miért lehet ez. Hogyan lehet az, hogy én személy szerint csomó jólelkű, csinos, kedves lányt látok, aki magasról tesz az anyagiakra, és egyáltalán nem kigyúrt hercegfiú külsőt vár el a pasitól (és még szingli is), miközben itt gyakorin szerintetek "csak ilyen lányok léteznek"? MINDENKI hazudik, aki azt állítja, vannak olyan lányok, akiket tényleg hidegen hagy a dolog? Tényleg, MINDENKI?
Szerintem nem árt elgondolkodni, vajon hogyan és miért lehet az, hogy ti itt csak ilyenekbe futtok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!