Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lúzer társaim. Milyen érzés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lúzer társaim. Milyen érzés, hogy más szexel töménytelen mennyiségben, kapcsolatban van, boldog, amíg nektek gyakorlatilag életetek sincs?

Figyelt kérdés
Szerintem ennél rosszabb érzés nincs a világon. :(
2015. aug. 16. 09:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
68%
Van rosszabb érzés, de ha ti ennyitől megfeküdtök, akkor nem kívánom nektek azt, mert teljesen belerokkannátok.
2015. aug. 16. 11:15
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

Írjatok privit fiuk.:*

7L

2015. aug. 16. 11:19
 13/26 anonim ***** válasza:
77%
Lehet a sok "lúzernek" kikéne mozdulnia a pincéből...
2015. aug. 16. 11:23
 14/26 anonim ***** válasza:
78%
A világ természetesen nem csak szexből áll, de egy igen fontos aspektusa. És aki nem szexelhet, az sokból kimarad. Én azt javaslom nektek, hogy a világ többi aspektusára koncentráljatok. Ha meg szex kell ott a prostituált. Ez a legjobb, és legbiztosabb megoldás szerintem.
2015. aug. 16. 11:23
 15/26 anonim ***** válasza:
63%
Igen a 3. Normálisakat írt. Inkább azon kéne elgondolkodni mennyire értelmetlen az olyan gondolkodás amiben minden ellenvélemény vizsgálat nélkül hazugság. Mert ha nem is minden utcasarkon látok ilyen párokat vannak. Te bajod ha gyáva vagy észrevenni. Nem az én életemet keseríted meg hanem a magadét, de fel se fogod inkább dagonyázol az önsajnálatban. Hát egészségedre.
2015. aug. 16. 11:40
 16/26 anonim ***** válasza:
43%
Két dolog van amivel biztos sikered lehet a ribiknél, az egyik a helyes pofi, a másik a pénz. Minél hamarabb felismered, hogy nincs cuki pofid annál több időd lesz arra, hogy megfelelő pénzügyi hátteret teremts. Suliban, munkahelyen vagy szórakozóhelyen odamész egy korodbeli sunához, megpróbálsz beszélgetni vele. Ha az értetlenkedést vagy az undort látod rajta, majd fél óra múlva midenki rajtad röhög, akkor nincs különleges pofid, indulhat a karrierépítés. Csináld amihez értesz és pénzt lehet keresni vele, dolgozz, vállalkozz, tanulj, stb. Ha már jobban állsz akkor szúrogathatod a modellprostikat (20-30 ezer /óra), hogy legyen tapasztalatod. 10-15 éven belül a felső 10 százalékba tartozhatsz ha nem arra kurod el az idődet, hogy valami bojlertestű keltetőgépet eltartasz, hanem magaddal foglalkozol. Ha már elég pénzed van akkor a sportolás és kisebb plasztikai műtétek sem okoznak gondot, életed végéig kefélgetheted a fiatal, feszes cicijű kis rongyokat akik addig emberszámba sem vettek. Ne kövesd el azt a hibát, hogy egy levetett 35 éves kapcarongyot hagysz magadra akaszkodni, mint a piócák úgy tapadnak ha már látják, hogy van pénzed és nem vagy egy hájas, ragyás állat (persze 15 évvel előtte a diszkóban még arra sem méltatott volna, hogy lehányjon). Hajtsd el az anyjába a fattyúival és a devizahitelével együtt! Röviden ennyi a megoldás.
2015. aug. 16. 11:41
 17/26 anonim ***** válasza:
36%

Minek ezt a hülyeséget itt állandóan terjeszteni, hogy ha lesz pénzed, akkor lesz nőd stb.?!

Nekem van lóvém, van rendszeres melóm, a csajoknál még sincs sikerem... Ha valaki nem jóképű, akkor tehet bármit, nem lesz nője!

2015. aug. 16. 12:24
 18/26 anonim ***** válasza:
20%
#15 Én örülnék a legjobban, ha látnék ronda férfit nővel, mert ez azt jelentené, hogy nekem is lehet esélyem. De sajnos soha nem láttam ilyet.
2015. aug. 16. 12:54
 19/26 anonim ***** válasza:
39%

#17 Vagyis nincs elég pénzed.

Akkor van elég pénzed, ha 3 darab hitelmentes Q7es parkol a budai villád fűtött garázsában, és a 3000nm2 es nyaralód a Bahama szigeteken van.

3-400e-es bruttó fizetések, mellé napi 8 órás kötelező robottal+főnökkel a nyakadon az 3,14csafüst, egyáltalán nem vonzó.

2015. aug. 16. 13:55
 20/26 anonim válasza:
Csatlakozom az elöttem szòlòhoz.Ez a szintiszta igazsàg....sajnos.Bàr én màr voltam randa pasival és odaadobb volt mint egy hiperszexi.
2015. aug. 16. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!