Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az életben mindig csalódás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az életben mindig csalódás ér, szeretnék meghalni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hiába randizom pasikkal sose kellek egyiknek se, egy pár randi után mindig dobnak. Tudom vannak hibáim, de nekik nincs? L/23
2015. aug. 16. 06:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Sziaa

Privátra válaszolsz ?

2015. aug. 16. 07:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Ha írsz akkor igen.
2015. aug. 16. 07:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezt nem mondod komolyan.
2015. aug. 16. 08:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Pedig komolyan mondom.
2015. aug. 16. 08:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

23 évesen férfi nélkül nincs értelme az életednek?

Az jelent neked mindent az életben,hogy legyen egy pasid?

2015. aug. 16. 08:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Rosszul választasz,és rossz emberekkel randizol,a normális férfiakat észre sem veszed,ennyi.

Tipikus női tulajdonság,rosszul választ többször is,majd sír.

Talán észre kellene venni a nem annyira jóképűeket is.

2015. aug. 16. 09:53
 7/11 A kérdező kommentje:
Már számtalanszor megtapasztaltam hogy egyes csúnya férfiak sem különbek a helyesebbeknél, magam meg is tapasztaltam.
2015. aug. 16. 09:56
 8/11 A kérdező kommentje:
Meg amúgy persze hogy megnézem a külsőt, hiszen aki nem tetszik azzal nem is érezném jól magamat. Igénye meg mindenkinek van, utolsó gondolom neked se kellene csak úgy akárki.
2015. aug. 16. 09:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Jó,de te már ott tartasz,hogy meg akarsz halni.Eddig azért nem szokott terjedni az önsajnálat,esetedben érdemes lenne tényleg kevésbé figyelni a külsőre.

Jobb egy kevésbé helyes szerető pasi mint a halál.

Küldhetnél egy egész alakos képet privátban.Nehéz elképzelni,hogy mitől van ez a nagy elkeseredettség.

2015. aug. 16. 10:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Látod már ki is derítettem mi a probléma,mert magadra is vetted eléggé. :)

Aki nő és ilyenre panaszkodik,mindnek ez a hibája,de csináld csak tovább nyugodtan így.

Azonban akkor ne sírj,ha továbbra is így marad a helyzeted és nem fog változni.

Én egy szóval nem mondtam,hogy nekem bárki jó,azonban én megismerem először a másikat,majd utána a belső tulajdonságait is ismerve,akkor hozok döntést.

Az már más kérdés,hogy a legtöbb esetben a nők nem akarnak megismerni engem,mert nem helyesnek születtem.... de ez más történet...

24/F

2015. aug. 16. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!