Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éri csalódás, csalódás hátán egy férfit a társkereső oldalakon (engem legalábbis)?
Nekem ezek a társkereső oldalak olyan lóvásárra emlékeztetnek. Kirakja mindenki a portékáját, saját magát aztán megy a nagy válogatás.
A másik oka pont a rendszer jellegéből fakad. Nem tudod övé-e az a kép, igaz-e amit leír, bizalmatlanság és természetellenesség lengi körül az egészet.
Biztos vannak kivételek akik ott találtak maguknak normális kapcsolatot de szerintem az a jóval ritkább eset.
A társkereső oldalakra is igaz, hogy sokan vagyunk sokfélék. Nők is és férfiak is. Nem mindenki ugyanazért regisztrál. Van aki komoly kapcsolatot akar, van aki szexet keres. Mindenki el tudja dönteni főleg a kép és kisebb részben a bemutatkozó szöveg alapján, hogy tetszik-e az illető vagy nem. Ha nem, akkor a legcsodálatosabb levél sem fogja megváltoztatni a véleményét. Ha nem ír vissza, az is egy vélemény (gyengébbek kedvéért "nem tetszel"-t jelent), az más kérdés, hogy esetleg ez mennyire udvarias megoldás (de ha ez felháborít, már a te oldaladról is egyértelmű, hogy nem az eseted a hölgy) => probléma megoldva.
Tapasztalatból mondom, hogy a nők rengeteg levelet kapnak a pasik meg pont ellenkezőleg, de ennek egyik valószínű oka, hogy valahol még mindig él az elvárás, hogy a pasi kezdeményezzen. Épp elég egy nap mindet elolvasni, válaszolni, de egy idő után már annyi undorító és szennyes levelet kap az ember lánya, hogy elpattan valami a lelkében.
A gusztustalan levelekre általában nem írtam vissza, de egy idő után már igen. Szerintem nem örültek neki.
Kedves elutasításból sajnos nem mindenki ért, és kínosabbnál kínosabb levelek tudják váltani egymást.
Randira ezek után nehezen mer elmenni az ember, hiszen ki tudja igaz-e amit mond magáról, nem pszichopata-e mint a többi, ezért hosszabb levelezés a minimum ehhez.
De a hasonlóan sikertelenségben kiégett pasik nem annyira türelmesek már. Úgyhogy ha nem akarsz egyből találkozni, akkor ennyi volt.
Nem könnyű ügy, az tuti. De hidd el, hogy nőként se könnyű, mert bár kapsz levelet jópárat, de mire kiszűröd a pedofilokat, a nagypapákat, a ferdehajlamúakat, azokat akik csak szex miatt írnak (holott bejelölted, hogy komoly kapcsolatot keresel), párokat akik téged néztek ki harmadiknak, nőket, azokat akik nem tetszenek, akik anyagilag támogatnának szexért cserébe stb, addigra elmegy az egésztől a kedved... 22L
Túl nagyok az elvárásaid. Ennél sokkal rosszabb százalékot érek el társkeresőkön, de mégis össze tudtam szedni néhány lányt onnan.
25/F
Az igénytelen azt jelentette a válaszomban, hogy volt, aki konkrétan arra kért, szopjam le még aznap este. A formalevél meg azt, hogy ha egyszer Pirinek hívnak, és ez ki van írva, akkor ne úgy kezdődjön a levél, amit nekem ír, hogy Szia Gizike!
De szerintem próbáld ki, ha nem hiszed. Regisztrálj nőként, tegyél ki egy teljesen átlagos képet, nem kell szupermodellnek lenned hozzá, és meglátod, miket kapsz! Nem adok két napot, és ki fogsz akadni, hogy nah, ezek között jelenik meg a te leveled, és lehet, hogy már el sem olvassák, mert megtelt vele a bugyruk.
Egyrészt mert minden nőre jut átlag 50 pasas egy társkeresőn, de inkább több. Úgyhogy simán megteheti hogy a legtehetősebbel jön össze, vagy a legjóképűbbel. Épp ezért hiába írsz kisregényt magadról, úgyse fogják elolvasni, csak rákeresnek benne egy nekik tetsző szóra (pénz, gazdag, jóképű stb.) és azoknak írnak vissza.
Másrészt rengeteg az ostoba troll. Feljön női néven, kamuképekkel, és erre veri ki, hogy hülyíthet párkereső férfiakat.
Harmadrészt, a társkereső erőltetett vacak. Ha egy kapcsolat csak úgy minden múlt nélkül, spontán jön össze, nem is tart sokáig.
Nem éri meg ilyen oldalakat látogatni, jó messzire el kell kerülni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!