Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Korrekt a nők részéről az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korrekt a nők részéről az, hogy sokan közülük közösen szeretné vezetni a háztartást egy párkapcsolatban, ahol megtörtént az összeköltözés? Hol lehet olyat találni, aki nem ilyen?

Figyelt kérdés

Nos, ugye a feminizmus vívmánya az, hogy a nők is dolgozhatnak. Ők harcolták ki, mert nem volt jó nekik a hagyományos szerepük. De azzal, hogy összejött nekik, és tanulhatnak, dolgozhatnak, miért kell áthárítani egyéb kötelességeket a férfiakra (pl. főzés, takarítás etc.)? Nem a férfiak akarták, hogy dolgozzanak, és ezáltal kevesebb idejük legyen ezekre a dolgokra, hanem ők akarták saját maguknak ezt az életet. Szerintem meg kellene enniük, amit "főztek". Odáig fajult a dolog, hogy lassan nemcsak megosztani akarják a feladataikat, hanem el sem képesek látni, nem tudnak nőként viselkedni. A mai lányok nagy része képtelen még egy rántottát is megcsinálni, nem tud takarítani, sokaknak még nincs is igénye a tisztaságra, csak a kencék, ruhák terén, a környezetükre nem ügyelnek, sőt, egyre kevesebben akarnak gyereket szülni is. Mitől érzik magukat így nőknek egyáltalán?

Van még olyan nő, aki nem erőltetné a párjára a házimunkát, főzést?

2015. aug. 15. 22:46
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy kezdődött különben, hogy minden férfi kellett a háborúba, és munkára egy sem maradt? És a társadalom már nem engedhette meg magának, hogy az emberek fele otthon maradjon?
2015. aug. 31. 14:10
 42/44 anonim ***** válasza:

Ez baromság. Olyan, mint lenácizni egy németet. Nem én akartam dolgozni, hanem a nagyanyám nagyanyja az 1800-as években. Ennyi erővel te hibád, hogy az ősöd nem tudott hatékonyan mamutot vadászni.

Amúgy meg te is szeretsz nem piszokban élni és enni is szeretsz, nem? Miért kapnál az ételből, amit én vásároltam és én főztem meg? Vagy takarítsam le az asztal rám eső felét, a másik meg legyen koszos?De gondolom, a keresetünket osszuk meg, mi?

2017. aug. 27. 10:54
 43/44 anonim ***** válasza:
Van orvosi felmentésedd a főzés alól? Vagy csak a gondolkodás alól?
2017. aug. 27. 11:00
 44/44 anonim ***** válasza:
Oké. De ugye keresel annyit, hogy el tudod tartani a párodat? Mert csak abban az esetben varhatod el a házimunkát a parodtol, ha keresel annyit h ketten bőven megeltek a keresetedből
2021. márc. 9. 12:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!