Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korrekt a nők részéről az, hogy sokan közülük közösen szeretné vezetni a háztartást egy párkapcsolatban, ahol megtörtént az összeköltözés? Hol lehet olyat találni, aki nem ilyen?
Nos, ugye a feminizmus vívmánya az, hogy a nők is dolgozhatnak. Ők harcolták ki, mert nem volt jó nekik a hagyományos szerepük. De azzal, hogy összejött nekik, és tanulhatnak, dolgozhatnak, miért kell áthárítani egyéb kötelességeket a férfiakra (pl. főzés, takarítás etc.)? Nem a férfiak akarták, hogy dolgozzanak, és ezáltal kevesebb idejük legyen ezekre a dolgokra, hanem ők akarták saját maguknak ezt az életet. Szerintem meg kellene enniük, amit "főztek". Odáig fajult a dolog, hogy lassan nemcsak megosztani akarják a feladataikat, hanem el sem képesek látni, nem tudnak nőként viselkedni. A mai lányok nagy része képtelen még egy rántottát is megcsinálni, nem tud takarítani, sokaknak még nincs is igénye a tisztaságra, csak a kencék, ruhák terén, a környezetükre nem ügyelnek, sőt, egyre kevesebben akarnak gyereket szülni is. Mitől érzik magukat így nőknek egyáltalán?
Van még olyan nő, aki nem erőltetné a párjára a házimunkát, főzést?
Én nem erőltettem rá soha. Persze örülök neki, hogy amíg én konyházok ő kiporszívóz vagy fürdőszobát takarít. Kert nincs a házat meg ha összefogunk egy óra alatt kitakarítjuk. Nekünk így természetes. Amugy ugyanaz a végzettségünk és a munkaidőnk is nagyjából egyezik.
Mondjuk igaz, sose jöttem volna össze olyan hígagyu tuskóval akinél a nőiesség kimerül egy háztartási robotgép funkcióskálájában.
Szia, én egy fiatal lány vagyok.
Mikor a feminizmus megszületett apám konkrétan nagyapám pötsében sem volt, semmi behatásom nem volt rá.
Ha megígérem, hogy ezentúl nem fogok négyévente szavazni, nem gyakorlom a politikai jogaimat, akkor kibújhatok a kötelesség alól, és nem kell mennem dolgozni, ugye? Majd te eltartasz, ugye? Lesz jó munkahelyed, ugye, amiből meg tudunk élni? Hisz én nem akartam a feminizmust, majd te akkor adhatod a lóvét amíg én otthon főzögetek.
Lányok, dobjuk a francba a feminizmust, arany életünk lenne. A háztartás az egyedüli NŐI KÖTELESSÉG! A pasijaink hordanák haza a többszázezer forintot (ha eddig mondjuk mindketten kerestünk 150 ezer forintot fejenként, most kiesik a mi fizetésünk, tehát minimum elvárás a férfi felé 300 nettó) mi főzögetnénk, takarítanánk, pletykálnánk szomszédasszonnyal, a pasi pénzéből járnánk színházba, múzeumba, fürdőzni, szaunázni, amíg a munkahelyen gürizik. Ha netalán elveszítené a munkahelyét vagy kevés lenne a fizetése, az egyet jelentene azzal, hogy a FÉRFI KÖTELESSÉGEKET nem teljesítette, nem tud eltartani minket, tehát a kapcsolatnak vége, keressünk egy másik kant, aki eleget tesz a FÉRFI KÖTELESSÉGNEK. Most vicceltek, ha cserébe annyi az elvárás, hogy főzünk, meg takarítunk, akkor a hülyének is megéri?!
Le a feminizmussal, csak a férfiak dolgozzanak! Hordják csak haza a pénzt mi elleszünk. Még kényelmesebb megoldás: A pénze fele úgy is a miénk, abból fizetünk egy bejárónőt, majd az füllentjük, hogy a mi két kis kezünktől csillog a ház és egész nap mehetünk csajos programokra, henyélünk, szórakozunk.
Mint ahogy azt előttem is említették a JOGÉRT harcoltak a feministák! Elég szánalmas ez a gondolkodásmenet, amivel te rendelkezel, már ne is haragudj. Hol voltam én akkor mikor megszületett a feminizmus? Óóó nem hogy én, de még a szüleim sem voltak sehol, gondolatban sem, ergo semmi "hozzájárulásom", befolyásom nem volt a dologra.
A férfi és a nő egyenlő felek egy párkapcsolatban, nagy %-ban mindketten dolgoznak (és így se biztos, hogy meg tudnak élni), így hát a háztartást is ketten vezetik és igenis vegye ki mindkét fél a részét. Miért gondolod, hogy a nő kötelessége a háztartás vezetése, pláne ha ő is ugyanúgy dolgozik napi x órában, mint a férfi? Azt hiszed azért, mert te férfi vagy semmit nem kell otthon csinálnod?! Ezzel felmentést kapsz a dolgok alól?
Kérdezem én, ha egyedülálló vagy, akkor ki csinálja meg ezeket a dolgokat, hm? Ki főz, ki mos, ki takarít?? Vagy tán majd anyuci megcsinálja helyetted? Így nem lehet felfogni a dolgokat, a férfi is épp úgy megcsinálhatja a mosogatást, takaríthat, mint egy nő, nem fog leesni a gyűrű az ujjáról.
Hanyagolni kéne ezt a csőlátást, hogy a férfi dolga, hogy dolgozzon, a nőé pedig minden egyéb.. Dolgozzon is, hisz a pénz jól jön, de a háztartást is vezesse, hisz ő a nő.
Ilyen felfogással nem lesz barátnőd, ha mégis, előre sajnálom szegényt.
"Nem a férfiak akarták, hogy dolgozzanak, és ezáltal kevesebb idejük legyen ezekre a dolgokra, hanem ők akarták saját maguknak ezt az életet."
Neked se tart senki fegyvert a fejedhez, hogy ilyen nyugati mentalitású lánnyal bútorozz össze, akiket nyugati apák neveltek, ha nem tetszik, még mindig van 3 milliárd nő (ázsiai, afrikai) akit már kiskora óta alárendelt szerepre készítik. Csak ne felejtsd el, hogy ezek az asszonyok nem iskolázottak, nem olvasnak, nem írnak, azt sem tudják mi az a sport, politika, irodalom, történelem, tudományok, mert a csúnya feminizmus nem jutott el odáig, az oktatásra nem volt befolyással, úgyhogy bár a cselédjeid tudnak lenni, fizikailag teljes mértékben kielégítenek, de a lelki és a szellemi támaszaid nem lesznek. Meg is válaszoltan a címben szereplő utolsó kérdésed.
Nno, menetrendszerűen meg is jelent a gyéká femináci különítménye.
Még a kérdezőt is lepontoznák, ha bírnák. :)
A nők legalább fele szívesen otthon van, ha férfiként keresünk annyit, hogy ezt megtehessék. A másik lehetőség, hogy fizetsz bejárónőt.
Csak akkor idegesítő a feleség, ha nem hagyja a bejárónőt se, de a közös háztartási munkát akkor is elvárja. Akkor nincs mit tenni, nem illetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!