Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már megint elutasított egy pasi, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Hiába voltam kedves, megértő, mosolygós, még is már hamar ott hagyott a randin. Ezért kár volt megmozdulnom is. Annyira elegem van már a férfiakból hogy lehetek akármilyen nekik semmi sem sem jó.2015. aug. 15. 17:54
11/26 anonim válasza:
Ha nem hiszel egy férfinak sem akkor miért írtad ki a kérdést?
Mondanám,hogy helyreállítom benned a férfiak becsületét,de ehhez azért egy kicsit más hozzáállás kellene részedről.
Egy férfit sem érdekel egy olyan nő aki utálja a pasikat.
12/26 anonim válasza:
Nehogy le merd írni hány éves vagy, mert vége a világnak. Sőt, még a privát üzenetekre se válaszolj, mert akkor is. Szerintem lelkileg defektes lehetsz azért utasítanak el.
13/26 anonim válasza:
Igaza van a 12-esnek,csak azon lehet segíteni aki hagyja.
14/26 A kérdező kommentje:
Amúgy miért kellene leírnom a koromat ha nem akarom? Akinek nem tetszik ne is írjon a kérdésemhez választ. Mivel ez a felnőtt párkapcsolatok kategória evidens hogy már elmúltam 18. A privátokra meg nem kötelező válaszolnom.
2015. aug. 15. 18:57
15/26 A kérdező kommentje:
Amúgy miért van az hogy a gyakorin a kérdezőt járják lefele a válaszolók?
2015. aug. 15. 18:58
16/26 anonim válasza:
nem múltál el 18 ennyike ésszel az fix
17/26 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg nem érdemes ide kérdést kiírni, mert a válaszolók csak a kérdezőt járják lefele illetve nem is kérdésre kapok választ.
2015. aug. 15. 19:01
18/26 anonim válasza:
ha pedig látott képeken és a képek nem teljesen mások mint amilyen élőben vagy azaz nem csak a képeken nézel ki jól akkro a viselkedéseddel, az életstílusoddal, hozzáállásoddal lehetett problémája.
Más ilyenkor nincs.
19/26 A kérdező kommentje:
Telefonon is beszéltem vele, és azt mondta szimpatikusnak talál, kedvesnek tart a hangom alapján. Képeken pedig nem nézek ki másképp, nincs photoshoppolva egy képem sem. Élőben is ugyanúgy beszélek mint telefonon.
2015. aug. 15. 19:04
20/26 anonim válasza:
Természetesen semmi nem kötelező kedves kérdező,de segíteni csak akkor lehet ha nem zárkózol el a válaszok elől.
Névtelen a kérdésed,senki nem ismer fel téged.Miért nem akarsz minden értelmesen feltett kérdésre őszintén válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!