A lányok miért visszakoznak olyankor, ha eltávolodik tőlük egy más elutasított pasi?
oké, persze ez igy erős túlzás. De feltűnően sokszor láttam ilyen, nemcsak itt nem tudom már megszámolni a kezemen. És nem csak egy egyszerű kalandról van szó. Nemegyszer hónapokig kitartott a pasi, illetve többször is megpróbálta. A lány végül nem fogadta el, vagy másik pasit választott, és amikor az véget ért, próbálta magát visszakönyörögni az előzőhöz - persze csak akkor, amikor már az békénhagyta.
Nálam kétszer volt ilyesmi. Legútóbbi egy évig húzódott, 2x megpróbáltam, amikor mondtam neki, hogy azért nyugodtan keressen, ha meggondolja magát, még ki is röhögött. Össze is jött valakivel - 1 hónapra, én meg ugyebár amit az "ősi biológiai ösztön" diktál, jól megsértődtem, kerülöm nagy ivben, senki nem kiváncsi rá, hogy mit csinálnak. És tessék, most irogat nekem, hónapokig nem volt rá példa. Nemrég meg elém állt, hogy ngem kellett volna választania
nemtom azze, de tényleg ilyenek.. egy másik hasonló tulajdonságuk abban mutatkozik ki h eddig 3 komoly bnőm volt, mind3 dobott engem hosszú évek után, majd utána hosszú évekig próbálkoztak ismét nálam..
ne foglalkozz vele, a saját tartásod maradjon meg, a csaj meg mehet a vérbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!