Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok miért visszakoznak...

A lányok miért visszakoznak olyankor, ha eltávolodik tőlük egy más elutasított pasi?

Figyelt kérdés

oké, persze ez igy erős túlzás. De feltűnően sokszor láttam ilyen, nemcsak itt nem tudom már megszámolni a kezemen. És nem csak egy egyszerű kalandról van szó. Nemegyszer hónapokig kitartott a pasi, illetve többször is megpróbálta. A lány végül nem fogadta el, vagy másik pasit választott, és amikor az véget ért, próbálta magát visszakönyörögni az előzőhöz - persze csak akkor, amikor már az békénhagyta.

Nálam kétszer volt ilyesmi. Legútóbbi egy évig húzódott, 2x megpróbáltam, amikor mondtam neki, hogy azért nyugodtan keressen, ha meggondolja magát, még ki is röhögött. Össze is jött valakivel - 1 hónapra, én meg ugyebár amit az "ősi biológiai ösztön" diktál, jól megsértődtem, kerülöm nagy ivben, senki nem kiváncsi rá, hogy mit csinálnak. És tessék, most irogat nekem, hónapokig nem volt rá példa. Nemrég meg elém állt, hogy ngem kellett volna választania

2014. júl. 30. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Csalódott a másikban és tudja (vagy hiszi), hogy te rendes vagy és nem tolnál ki vele. Röhögd ki nyugodtan és sz_rd le! (:
2014. júl. 30. 20:44
 2/7 anonim válasza:
az új pasi valamivel tönkretette. hiányzik neki a megerősítés, önbizalomhiánya van, jó érzés, hogy valaki egy kicsit odavan érte, holott őt egyáltalán nem érdekli. szemét dolog, de hidd el, hogy ez így van a lányoknál. (meg persze a fiúknál is, csak a "csak szexre kell - komoly kapcsolat" ellentétpárnál)
2014. júl. 30. 20:45
 3/7 A kérdező kommentje:
ez oké. De miért AKKOR jönnek rá, mikor már nincs meg az a pasi? Miért AKKOR?
2014. júl. 30. 20:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Mer a másik jobban tetszik nekik és nem barátot hanem kúrópartnert akarnak, aztán meg sír a szájuk. Meg azt hiszik, hogy téged utána is megkaphatnak még, ha akarnak. Meg lehet, hogy össze se akar veled jönni a lány, csak hülyít amíg túl nem teszi magát a csávón. Flörtölget, hogy visszaépüljön a kis önbizalma.
2014. júl. 30. 20:59
 5/7 anonim válasza:
Én is pont ilyen helyzetben vagyok hónapok óta, de inkább hagyom az egészet a p*csába...
2014. júl. 30. 22:53
 6/7 anonim ***** válasza:

nemtom azze, de tényleg ilyenek.. egy másik hasonló tulajdonságuk abban mutatkozik ki h eddig 3 komoly bnőm volt, mind3 dobott engem hosszú évek után, majd utána hosszú évekig próbálkoztak ismét nálam..

ne foglalkozz vele, a saját tartásod maradjon meg, a csaj meg mehet a vérbe.

2014. aug. 2. 17:00
 7/7 A kérdező kommentje:
hát, csak nem értem... tudom, légynek hamarabb magyarázok el atomfizikát, mint megérteni a nőket DE NEM ÉRTEM - miért nem tud egy nő ide beirni?
2014. aug. 2. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!