Akinek van egy kis ideje, segítene? Pasi ügy. (többi lent)
Van egy srác ismerősöm, akivel hónapokig nagyon jóban voltunk, (1, 5 éve ismerem amúgy), eléggé közel kerültünk egymáshoz. Nagyon sok minden megdumáltunk, mondhatni bizalmi kapcsolat alakult ki. Erős volt a kémia, vonzódott is hozzám. Egyszer be is próbálkozott, de elég fura szitu volt. Azt is tudni kell, hogy mióta ismerem, kapcsolata van, pont ezért nem hajlottam a dolgok felé…
Egyébként nem történt semmi soha közöttünk (érintések csak), de mikor kettesben voltunk, izzott a levegő.
Pár hete eltávolodtunk egymástól. Nem tudom miért kezdett el furán viselkedni, de ráhagytam. Gondoltam arra, hogy haragszik valamiért, vagy úgy vette le mikor közeledett felém, hogy én visszautasítottam és ezért kezdett el kerülni…szóval sok minden eszembe jutott.
Na de aztán találkoztunk, ’csak’ köszönt, majd történt utána valami, amit nem igazán értek. Ebben kérném a segítségeteket. Akinek elküldhetem privátban, írjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!