Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miét kellek sokaknak, ha?

Figyelt kérdés

Meg vagyok győződve róla, hogy elég idegesítő természetem van. Kicsit büszke vagyok, megmondom, ha nem tetszik valami, és elég szemtelen is tudok lenni.

Külsőleg szép vagyok, vagyis inkább vannak különleges vonások bennem. Ráadásul az alakom inkább husisabb, mint modellalkat. (170/58)

Ennek ellenére sok embertől hallottam már, hogy pont én kellenék neki.

Holott van bennem éppen elég furcsaság, amiatt én messziről kerülném magam.

Tényleg nem az az általános ízlés akkor, amit itt hangoztatnak?

(alacsony, nagyon vékony, kettőt nem szól kislányok)

2015. aug. 15. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Mert punciból hiány van.
2015. aug. 15. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Te honnan szedted, hogy itt ez az átlag ízlés? Egyszer nem olvastam még ilyet...

Amúgy meg mindenki tudja, hogy a gyk nem mérvadó...

2015. aug. 15. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom 20 év körüli lehetsz. Ha nem vagy extrém dagadt, vagy rusnya akkor még évekig nem kell paráznod attól, hogy nem kapsz kukit. Használd ki amíg lehet, járj egyetemre, tartasd el magad, próbálj önállósodni, mert 30 fölött már rohamosan csökkenni fog az alfa fütyik száma amikbe belecsüccsenhetsz. Sok nő ott rontja el, hogy azt hiszi egész életében csak annyit kell tennie, hogy kivillantja a muffot és már kapja is amire rámutat, aztán 30 évesen felháborodik azon, hogy már nem őt, hanem a következő 18-25 éves kis sunákat szúrják a modellfiúk és a gazdag harmincas, negyvenes vállalkozók.
2015. aug. 15. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Kell nekik valaki,akivel gyűrhetik a lepedőt...Ha kicsit is egyéniség vagy,meg mellé dekoratív,akkor válogathatsz.Én például tök átlag lennék,ha nem használnék optikai tuningot,és nem lennék az a szeleburdi,beszólogatós csaj,aki.Viszont ez sem tart sokáig,ezért kell a fiatalságodat élvezni,míg lehet,és olyan pasit keresni,aki nem csak az ágyadba vágyik.Légy csinos,ápolt,kedves,tuti recept,elég is ennyi.
2015. aug. 15. 13:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Nos nem magadnak kell tetszened.

Emellett ismered a verset?

Nemcsak a lágy meleg öl, nemcsak a vágy, de odataszít a muszály is!!!

2015. aug. 15. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!