Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet jobb ha lemondom a randit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet jobb ha lemondom a randit?

Figyelt kérdés
Nem hiszem hogy tetszeni fogok a fiúnak élőben akivel randizni fogok. Így arra gondoltam hogy megírom neki hogy jobb lenne ha nem találkoznánk soha. Igaző azt mondta hogy kedves vagyok, meg szépnek talál, de szerintem ugyanolyan csalódás fog érni mint a többi pasival, lapátra fog tenni.
2015. aug. 14. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Ha mindenhez így állsz hozzá az életben, akkor semmi sem fog sikerülni. Megértem, hogy aggódsz, mindenki fél az első randitól. Ha elmész a legrosszabb esetben nem tetszel neki, és megszakítjátok a kapcsolatot. Ha nem mész el, a legrosszabb esetben életed szerelmét szalasztod el.
2015. aug. 14. 13:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne mondd le! A szituációban két ember van jelen. A fiú szeretne veled találkozni. Megérdemel egy esélyt. Akárcsak Te, még ha ilyen hülyén is állsz a kérdéshez. Ha esélyt sem adsz, akkor egyedül te leszel a hibáztatható a boldogtalanságodért.
2015. aug. 14. 13:05
 3/9 anonim ***** válasza:

előre leírod a randit?

és mi van ha összejön a dolog? megcsókol és lesz folytatása???

22F

2015. aug. 14. 13:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a harmadik kérdésed, amivel találkoztam, de most már ott tartasz, hogy a randit is lemondod? Hallod, Te lány, ne csináld ezt. :) Az #1 válaszoló jól beszél. Egy randi nem a világvége, viszont kétféle kimenetele lehet, de sohasem fogod megtudni, ha nem mész el rá (Mi lett volna, ha...? stb.)

Belement abba, hogy találkozzatok, szeretne élőben is megismerni. Ne mondd le a randit!

2015. aug. 14. 13:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne randira menj, hanem baráti találkozásra. Ne feszengj azon, hogy nem fogsz tetszeni, és akkor mi van? Te minden tőled telhetőt megtettél, hogy ne vezesd félre, de persze mindig ott van a lehetőség, hogy élőben másnak tűnik az ember. Annyit tehetsz, hogy megpróbálod önmagadat adni, és így annak tudatában dönthet arról, akar-e tőled valamit, hogy valóban az igazi személyiségeddel találkozik. Nevess sokat, beszélgessetek, érdeklődj, mesélj, ha megtaláljátok a közös hangot, kizárt dolog, hogy ne legyen fojtatás. Annyira más nem lehetsz, mint a képeken. Legrosszabb esetben gyakoroltad egy kicsit a kötetlen ismerkedést! Nem veszíthetsz semmit! Miért érne csalódás? Nyilván van annyi józan eszed, hogy addig nem mész bele semmibe, ameddig nem bízol a srácban..
2015. aug. 14. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Amíg ilyen kudarckerülő személyiség vagy jobb is ha lemondod, mert a kapcsolataid nem lesznek hosszú életűek, hiszen mindenhez így állsz hozzá. Lehet lepontozni, ez van. Én is ilyn voltam addig el is kerültek, és nem a kinézetemmel volt a baj.
2015. aug. 14. 13:51
 7/9 MolotovPunk ***** válasza:

Szerintem menj el a randira.

Próba szerencse.

Kicsit próbálj pozitívan állni a dolgokhoz. :)

2015. aug. 14. 13:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Te hülye vagy ?! :O

23/F

2015. aug. 14. 14:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Ismered azt a kifejezést, hogy az esélytelenek nyugalma?

Nna.

Ez arról szól, hogy az ember tökre tudja, hogy nem fog nyerni, viszont ezzel együtt bevállalja. És megy...

Ennyi erővel biza nyugodtan mehetsz te is, akár!

2015. aug. 15. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!