Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak jobb híján találkozgat velem?
Társkeresőről ismerem az illetőt. Eddig háromszor találkoztunk, azt is hetente egyszer. Mindeközben a kereső oldalon nagyon aktív. Kb. a randik után rongyol föl.
Azt megértem, hogy elfoglalt így sűrűbben nem tudunk találkozni, de azt valahogy aránytalannak érzem, hogy engem mennyit keres és mennyit tölt az oldalon. Pl. én azt elég lazának érzem, hogy négy nap után kérdezi, hogy ráérek-e hétvégén.
Valahogy az az érzésem, hogy addig megtart vigasz ágon, míg nem fut be jobb.
Vagy szerintetek ez oké?
Nem tudom, melyik társkeresőről van szó, de vannak olyanok, ahol közösségi élet is folyik. Én is maradtam még a randizgatási időszakban ilyen oldalon, de nem új emberekkel ismerkedni, hanem a régi társasággal kapcsolatot tartani.
(A többi, csak ismerkedésre való oldalról hamarabb töröltem magam.)
Utolsó, nálad a pont.:D
Viszont én ebben ez esetben azt mondanám, hogy akkor ne erőltessük. Utóbbi időben azért is bandáztam én is többet az oldalon, mert meg voltam győződve, hogy ebből nem lesz semmi, nem is fog keresni. Aztán négy-öt naponta csak elő kerül.
Amúgy szimpatikus, mint ember, de nem az "a férfi". Valószínűleg ő is pont így van velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!