Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha idősebbnek néznek a koromnál? 21/F
Nem értek egyet az elsővel. Nem értem hol hátrány ha fiatalabbnak néz ki valaki. Én 10-12 évvel nézek ki fiatalabbnak, s eddig mindig csak előnyöm származott belőle, sokan irigykednek is rám emiatt. Olyan mintha örökké fiatal maradtam volna. :)
Szerintem hátrány, hogy idősebbnek nézel ki, mert mi lesz akkor veled 30-35 évesen? Úgy nézel majd ki, mint egy 45-50 éves? Az jó? Kopaszon, megőszülve, megereszkedett arccal. Ha fiatalabbnak néznél ki, akkor 35 évesen is huszonéves kinézettel csaphatnád a szelet a tizen-huszonéves csajoknak.
dehogyis :D
szerintem előny,nekem is az idősebb férfiak tetszenek, sokan vagyunk még ezzel így
"Nem értem hol hátrány ha fiatalabbnak néz ki valaki."
Hivatalos helyen nem vesznek komolyan egészen addig, amíg meg nem mutatom a papírjaimat, nem tudok úgy elmenni sörözni, hogy ne kelljen a személyimet valami negatív IQ-val rendelkező libának mutogatnom, ha meg akarok inni egy sört. Tizenéves kislányokon kívül a hölgyek nem vesznek komolyan, gyereknek néznek, saját szakmámban megkérdőjelezik a szakmai tudásomat a fiatalos külsőm miatt. Ezek hol előnyök?!
"Egyébként a komolyságom, és az arcom szerkezete, alakja (más mondta) miatt nézhetnek idősebbnek. A komolyságon olyat értek, hogy szerintem sok kortársamat felülmúlom agyilag, és érdeklődésileg például."
örülj neki,ezek pozitív dologok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!