Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, mit láttok egy lányban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit láttok egy lányban, mi fog meg rajta, ha meg akarjátok dugni, és nem a cicababákra gondolok?

Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 07:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb lett volna,ha megkérdezed,hogy milyen lányok jönnek be.
2015. aug. 13. 08:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Az nem ugyanaz, mint akit csak meg akarnak dugni.
2015. aug. 13. 08:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Azt már megkérdezték vagy harmincan.
2015. aug. 13. 08:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha nem akarsz válaszolni, minek írkálsz ide? :)
2015. aug. 13. 08:41
 5/9 anonim ***** válasza:
70%

Aki nem tetszik,azt nem akarjuk megdugni.

2015. aug. 13. 08:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Az nem ugyanaz, mint akit csak meg akarnak dugni."

Nem tudom kérlek, de nekem ez a bejön-nemjönbe páros eléggé khmm... nyeglén hangzik. Biztosan fiatalos dolog, én meg baziöreg vagyok a 44 évemmel, de nekem sosem jutna eszembe komolyabb kapcsolat esetén, hogy nőre ilyesmit mondjak. Ha CSAK meg akarnám dugni az illetőt, akkor esetleg. De talán még akkor sem.

Naszóval, hogy konkrétan a kérdésre is válaszoljak, ennek szerencsére nincs utánozható magyarázata. Szerintem.

Mivelhogy lélegzetelállítónak lenni nem hajviselet, modor, tartás, beszéd, vagy efféle dolga. Hanem a nőiességé.

Szóval ha egy nő tud úgy akárcsak jelen lenni, hogy attól még levegőt is elfelejtsen venni az ember fia (szó szerint), akkor az biza megfogott.

2015. aug. 13. 08:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik annyira akkor csak megdugni, ha szerelmes vagyok, az más :D de ehhez olyan lánynak kell lennie, aki benne van az ilyen barátság extrákkal szerű kapcsolatokban, kedves és jófej :) szóval ha csak szexet akarok valakitől, legyen akkor is aranyos :) ha járni valakivel, akkor több dolog fontos, vagy csak pl még fontosabb az arc, a szem, hogy ne legyen kövér, szexnél meg annyira nem :) de azért jöjjünk ki jól egymással :P
2015. aug. 13. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerű a kérdés: mész az utcán, és nézed a lányokat/nőket. Van, amelyiknél jelez a libidód: ejj, de megdugnám! No, az a kérdés, hogy mik azok a tulajdonságok, amitől jelez.

Ezek szerintem egyszerű dolgok ilyenkor: hajviselet, öltözék, smink, alak, termet, viselkedés, mozgás, testbeszéd, ilyesmi.

Nekem általában akkor van ilyen érzésem, ha a külső tulajdonságok alapján olyan jellemre/viselkedésre asszociálok, amit izgatónak tartok (szende szűz kislány, bevállalós, vagyány csaj stb.).

2015. aug. 13. 11:32
 9/9 anonim ***** válasza:

A természetes szépsége az arcának és az alakja akkor is.

Egy cicababa lehet smink és a göncök nélkül csúnya. Egy természetes szépségű lány smink nélkül és átlagos ruhákban is gyönyörű, ezért akarom megdugni.

Nem mondom hogy egy cicababát kidobnék az ágyamból, de emiatt sokkal inkább az "átlagos", nem kiöltözött, nem kisminkelt lányok érdekelnek, hanem akik ezek nélkül is szépek.

2015. aug. 13. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!